Yoluna doludizgin devam ediyor

Yoluna doludizgin devam ediyor

Yoluna doludizgin devam ediyor

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta çıktığı 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Kastamonuspor, şampiyonluk parolasıyla çalışmalarını sürdürüyor. Taraftarlara seslenen Teknik Direktör Levent Eriş, "Lütfen oyuncularımızın yanında olun. Bizim taraftar alışkanlığını kazanmamız gerekiyor" dedi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynadığı 4 maçı da kazanan GMG Kastamonuspor, çalışmalarına devam ediyor. Geçen haftayı ’bay’ geçen Kastamonu ekibinde değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Levent Eriş, aldıkları galibiyetlerin rahatlığına kapılmadan gelecek maçlara hazırlanmaya devam edeceklerini belirtti. canlı casino

"İlerleyen haftalarda farklı skorlarda olacaktır"

Sezona çok iyi bir başlangıç yaptıklarını ve bu durumdan büyük mutluluk duyduklarını belirten Levent Eriş, “İnegölspor’u mağlup edip 4’te 4 yapmak istemiştik. Bu hedefimizi tutturmaktan büyük keyif aldık. İlerleyen haftalarda farklı skorlar da olacaktır. Ama bizim aslında ne kadar değerli takımları mağlup ettiğimiz ilerleyen haftalarda daha iyi anlaşılacaktır. Karşımızda sıradan oyuncuların olmadığı ama henüz takım olamamış bir takım vardı. Biz oynadığımız her maça galibiyet parolası ile çıktık. Ayrıca maç günü benim doğum günümdü, o gün futbolcularımızın galibiyeti bana ve tüm varlığını bu kulübe harcayan Cengiz Aygün’e hediye etmesi çok önemliydi” ifadelerini kullandı.

“Taraftarımızın maça gelmesini istiyorum"

Taraftarlara da seslenen Eriş, “Şu ana kadar çok güzel bir 12 puan aldık. Önümüzdeki 4 maçta alacağımız 8 puanla şampiyonluğun en iddialı takımı olduğumuzu herkese gösteririz. Bu hafta ‘bay’ geçiyoruz. İyi ki ‘bay’ geçiyoruz. Çünkü 6 tane sporcumuz hasta. Bu haftayı sağlıklı ve altyapımızla müsabaka yaparak değerlendireceğiz. Rakiplerimizi izleyip analiz edeceğiz. Şehrimizden daha çok coşku ve taraftarımızın maça gelmesini istiyorum. Şu anda iç sahada oynadığımız maçlarda sesten stadın yıkılması gerekiyor. Bu durumun yaşanmaması üzücü ve sıkıcı bir durum. Lütfen oyuncularımızın yanında olun. Bizim taraftar alışkanlığını kazanmamız gerekiyor. ‘Takım başarılı olsun, biz de destek verelim’ diyorlar. 4’te 4 yapmış bir takım daha nasıl başarılı olabilir? Bu başarı tesadüf değil. Biz Onursal Başkanımız Cengiz Aygün dışında kimseden destek alamıyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.