Vakum Paketleme Makinası Fiyatları & Modelleri

Vakum Paketleme Makinası Fiyatları & Modelleri

Vakum Paketleme Makinası Fiyatları & Modelleri

 

Ürünlerin raf ömürlerinin uzun olması avantajlı bir durum sağlayacından vakum paketleme makineleri burada oldukça işe yarayacaktır. Hem ürünlerin raf ömrü uzayacak hem de yüksek verimlilik sağlanmış olacaktır.

Vakum Paketleme makinelerinin avantajları nelerdir?

  • Vakum paketleme makineleri yukarıda da bahsedildiği gibi paketlerin raf ömrünü uzatmış olacak ve size oldukça iyi bir şekilde avantaj sağlayacaktır.
  • Onlarca gıda ürününe uygun olarak tasarlandığından istediğiniz ürünler için rahatça kullanabilirsiniz.
  • Gıda ile dost çelikler kullanıldığından ürünlerin bozulma konusunda sıkıntılar yaşanmamaktadır.

 

İşte size bu özelliklere sahip birkaç vakum paketleme makinesi ve özellikleri:

FMQ-W Çoklu Elektronik Terazili Quadro

Bu FMQ-W Çoklu Elektronik Terazili Quadra tam otomatik dolum makinesi, kırılgan ve hassasiyeti yüksek ürünler için en çok tercih edilen makinelerden biridir.

Bu ürünler için makinenin eğilim %25 olacak şekilde tasarlanmıştır. Ürünle temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çeliktir ve bu çelik gıdaya uygundur. Kolay değiştirilebilir yaka seti sayesinde hızlı paket tipi değişimi sağlamaktadır. Makinede bulunan elektronik terazi sayesinde makineye dokunmadan ölçümleri kontrol edebilirsiniz. Çeşitli mekanizmaları kolay temizlenebilecek şekilde tasarlanmıştır.

 

Benek sensörü sayesinde kolay bir şekilde hassas paket boyu ayarı yapılabilen FMQ-W  Çoklu Elektronik Terazili Quadro Paketleme Makinesi, sürekli kontrol edilen yazıcı hatasına bağlı otomatik durma işlemi ile hatalı ürünlerin önüne geçmektedir. İşlem hızı yüksek olduğundan verimlilik konusunda da katkıda bulunacaktır.

Azot dolum ünitesi, helezon besleme ünitesi, çıkış Konveyörü, vakumlu kayış gibi opsiyonel donanımlara sahiptir.

BM-V Volumetrik Dolum Ambalaj/Paketleme Makinesi

Çalışma hayatında gitgide artan en önemli ihtiyaçlardan biri zamandan kazanmak olmuştur. Kullanıcıların çok sevdiği BM-V Volumetrik Dolum Paketleme Makinesi, işte burada devreye girmektedir. Ürünle temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çeliktir ve bu çelik gıdaya uygundur. Kolay değiştirilebilir yaka seti sayesinde hızlı paket tipi değişimi sağlamaktadır.  Azot dolum ünitesi, helezon besleme ünitesi, çıkış konveyörü, vakumlu kayış gibi opsiyonel donanımlara sahiptir.

BM-L Lineer Terazili Ambalaj/Paketleme Makinesi

Pirinç, susam badem gibi taneli ürünlerin paketlenmesinde çokça tercih edilen BM-L Lineer Terazili Ambalaj/Paketleme Makinesi, size hızlı ve güvenli bir paketleme sunacaktır. Lineer dolum ünitesi sayesinde ağırlık kontrolü yapılabilir ve ürünlerinizi bu kontrollere göre rahatça ayarlayabilirsiniz. Ürün tipine ve paketleme hızına bağlı olarak 2 ya da 4 kanallı modelleri de bulunmaktadır. Ürünle temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çeliktir ve bu çelik gıdaya uygundur. Benek sensörü sayesinde hassas paket boyu ayarlamalarınızı kolayca yapabilirsiniz.

Azot dolum ünitesi, helezon besleme ünitesi, çıkış konveyörü, vakumlu kayış gibi opsiyonel donanımlara sahiptir.

IM-A Vidalı Paketleme Makinesi

En çok tercih edilen diğer bir ürün olan IM-A Vidalı Paketleme Makinesinin en büyük avantajı size zaman kazandırmak olacaktır. Günümüzde zaman çok fazla değerli olduğundan oldukça işinize yarayacak bir teknolojiye sahip bir ürün ile paketlemenizi hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Ürüne temas eden tüm yüzeyler AISI 304 paslanmaz çelikten yapılmıştır ve bu malzeme gıdaya uygun bir malzemedir.

Benek sensörünü kolayca ayarlayabilir ve hassas paketlemelerinizi rahatça yapabilirsiniz. Montaj yapımı CE standartlarına uygundur.

Azot dolum ünitesi, helezon besleme ünitesi, çıkış Konveyörü, vakumlu kayış gibi opsiyonel donanımlara sahiptir.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.