Uzman Ekonomik Görüşleriyle Fark Yaratan Sevda Atakara’yla Tanışın

Uzman Ekonomik Görüşleriyle Fark Yaratan Sevda Atakara’yla Tanışın

Uzman Ekonomik Görüşleriyle Fark Yaratan Sevda Atakara’yla Tanışın

 

Sevda Atakara, günümüzde doğru yatırım araçları üzerinden alım satım yapmak isteyen bireylerin sıkça karşılaştığı isimlerden bir tanesidir. Alanında uzman olan Sevda Atakara finans, ekonomi, yatırım, finansal piyasalar ve borsa alanlarında pek çok eğitim almıştır. Bu nedenle en güvenilir ekonomistler listesine adını yazdırmayı başarmıştır.

Yatırım yapmak pek çok kişi tarafından kolay bir işlem olarak görülmektedir. Ancak yatırım yapmak yalnızca finans piyasalarında hesap açıp alım satım emri vermek değildir. Kişilerin yatırımlarından kazanç elde edebilmesi için mutlaka bilgi sahibi olması ve bilinçli bir şekilde hareket etmesi gerekmektedir. Sevda Atakara, bu noktada devreye girmekte, uzun süredir yatırım yapan ya da yatırı yapmaya sıfırdan başlayacak olan bireylere profesyonel destek sağlamaktadır. Sevda Atakara ‘nın web sitesine linkten ulaşabilirsiniz.

Eğer siz de yatırımlarınızı şekillendirirken doğru kararlar almak istiyorsanız, Sevda Atakara’dan destek alabilirsiniz. Sevda Atakara hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen bireyler, aşağıdaki başlıkları inceleyerek uzman ismi yakından tanıyabilmektedir.

Sevda Atakara Kimdir?

Sevda Atakara, 1985 yılında Antalya’da dünyaya gelmiştir. Doğduğu şehirde Mecdude Başakıncı İlkokulu ve daha sonra Antalya Anadolu Lisesi’nde eğitim alan Atakara, Akdeniz Üniversitesi İktisat mezunudur. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a giden ve burada bulunan Marmara Üniversitesi’nde hem “Sermaye Piyasası ve Borsa” hem de “Uluslararası Politik Ekonomi” üzerine yüksek lisans programlarına katılmıştır.

Sevda Atakara yüksek lisans eğitimlerinin ardından London School of Economics’te “Uluslararası Ekopolitik” üzerine eğitim almıştır. Günümüzde hala eğitim hayatını devam ettiren Atakara, Akdeniz Üniversitesi’nde “Politik Ekonomi” üzerine doktora programı öğrencisidir.

Sevda Atakara’nın Çalışmaları

Yatırım tavsiyesi almak isteyen ve bu bağlamda araştırma yapan bireylerin sıkça duyduğu isimlerden biri haline gelen Sevda Atakara, uzun yıllardır borsa ve yatırım üzerine pek çok çalışma gerçekleştirmiştir. Bu çalışmaları ile sıkça adından söz ettiren ünlü ekonomi uzmanı, günümüzde finansal piyasalara giriş yapmak isteyen bireylere büyük bir destek sunmaktadır.

Profesyonel kariyerine 2011 yılında başlayan Atakara, pek çok yurtiçi ve yurtdışı merkezli firmada araştırmacı, strateji uzmanı ve fon yöneticisi olarak görev yapmıştır. Antalya’da bulunan BNP ve ABank kurumlarında trader olarak da çalışmıştır. Günümüzde ise pek çok yurtdışı aracı kurum ile anlaşmalı olarak çalışmaya devam etmekte ve bu sayede yatırımcıların doğru bir şekilde yönlendirilmesini sağlamaktadır.

Sevda Atakara’nın Ödülleri

Sevda Atakara’nın ödülleri, doğru yatırım tavsiyeleri almak isteyen bireylerin yaptığı araştırmalardan bir tanesidir. Bu noktada bilinmesi gerekir ki, Sevda Atakara herhangi bir ödüllü programa katılım sağlamamıştır. Bunun yerine Atakara pek çok lisans ve belge alarak başarısını kanıtlamayı tercih etmiştir. Sevda Atakara’nın sahip olduğu lisans ve belgeler şu şekildedir:

  1. Technium Scnience – Conference: Empirical evidences of psychological biases in Forex trading
  2. Kurumsal Derecelendirme Lisansı
  3. Le Fonti Awards – Best IB (2017)
  4. Düzey 3 Lisansı
  5. Türev Araçlar Lisansı

Bu belgeler ve lisanslar, Sevda Atakara’nın alanında ne kadar uzman bir ekonomist olduğunu kanıtlamaktadır. Zira Atakara, sahip olduğu bilgi birikimini teknik veri analizlerinde kullanmakta ve bu sayede yatırım araçlarının geleceği hakkında öngörülerde bulunmaktadır. Bu öngörüler tamamen verilere dayalı olduğu için başarı oranı oldukça yüksektir ve alım satım yaparak para kazanmak isteyen bireyler için yol göstericidir.

Uzman Ekonomist Sevda Atakara Güvenilir mi?

Uzman ekonomist Sevda Atakara, günümüzde en güvenilir ve başarılı ekonomi ve yatırım uzmanlarından bir tanesidir. Bu başarının ise pek çok sebebi bulunmaktadır. Daha önce de söz edildiği gibi Atakara’nın eğitim hayatı finans, ekonomi ve borsa üzerine şekillenmiştir. Bu nedenle Atakara’nın bilgi birikimi oldukça yüksektir. Ayrıca farklı lisans ve belgeler ile de teknik analiz alanında ne kadar başarılı olduğunu ispat eden Atakara, günümüzde yatırımcıların bilinçli bir şekilde hareket etmesini sağlamakta ve kişileri dikkat edilmesi gerekenler konusunda uyarmaktadır.

Sevda Atakara, yatırımcıları bazı konularda uyararak doğru bir şekilde hareket edilmesini sağlamaktadır. Bu bağlamda alım satım işlerine borç para ile girilmemesi gerektiği, yatırım için ayrılan bütçenin mutlaka unutulması gereken bir meblağ olduğu be yatırımların istenen düzeyde ilerleyebilmesi için kişilerin yatırım terim ve teknikleri konularında bilgili olması gerektiğinin ne kadar önemli olduğunu belirtmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.