Uğur Gazi Yorgun ve Asım Kantoğlu görevden alındı

Uğur Gazi Yorgun ve Asım Kantoğlu görevden alındı

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli'de isimleri sansasyonlara karışmış olan başkan yardımcıları Uğur Gazi Yorgun ve Asım Kantoğlu’nu görevden aldı.

KESKİN BASKILARA BOYUN EĞMEDİ

Şişli Belediyesi'nin bu gün yaşadığı bu sıkıntılarda büyük katkıları olan bu iki ismin görevlerinde kalmalarına tepki vardı. 

Bu iki ismin görevde kalması için de Keskin'e büyük baskılar yapılmaktaydı. Keskin'e gelen tüm bu baskılara rağmen dik bir duruş sergileyerek bu görevden almalarıı gerçekleştirmesi övgüyle karşılandı.

BİR DÖNEMİN EFSANE İSMİYDİ

Uğur Gazi Yorgun; Hayri İnönü döneminde Şişli Belediyesi’nde iki numaralı ismiydi. Yorgun; hem özel kalem müdürü, hem başkan yardımcısıydı.Şişli Belediyesi'ni de adeta İnönü'den ziyade Uğur Gazi Yorgun yönetiyordu. 

Hayri İnönü'den sonra da Şişli Belediyesi özel kaleminden ayrılmayan Uğur Gazi Yorgun bu gün itibari ile görevden aldı.

YAŞANILAN SIKINTILARIN ETKENLERİNDEN BİRİYDİ

Uğur Gazi Yorgun; Şişli Belediyesi'nin bu gün yaşadığı sıkıntıların etkenlerinden de biriydi. Muammer Keskin döneminde de, Basın Yayın Halkla İlişkiler, Dış İlişkiler, Gençlik ve Spor, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüklerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevinde bulunmaktaydı.

ŞİŞLİ’NİN EN SIKINTILI MÜDÜRÜ DE GÖREVDEN ALINDI

Şişli'nin en sıkıntılı ve en çok şikayet alan müdürü olarak görev yapan Asım Kantoğlu da görevden alındı. Kantoğlu, Ruhsat, Denetim ve Zabıta Müdürlüklerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevinde bulunmaktaydı.      

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum