Türkan Aksoy İzinden Finans Yolculuğu

Türkan Aksoy İzinden Finans Yolculuğu

Türkan Aksoy İzinden Finans Yolculuğu

 

Ekonomi ve finans dalındaki mesleğinde zirveleri yaşayan ve yaşatan Türkan Aksoy hayatı hakkında bilinmesi gerekenleri bu yazımızda bulabilirsiniz.

Finansal yolculuğunda kendisini takip eden genç yatırımcılara örnek olan Aksoy, yaptığı çalışmaları ve projeleri ile son zamanların en merak edilen isimlerinden biri olmuştur. Yatırım ve finans danışmanlığı hususunda aldığı eğitimler ve yapmış olduğu çalışmalar ile kendisini en üst düzeyde geliştirmiş, mesleki kariyerinde zirveleri yakalamış bu isim hakkında merak edilen tüm detaylara erişebileceğiniz gerekli notları bu başlık altında bulabilirsiniz. Çalışmaları ve güncel kariyeri ile ön planda olan ekonomi sektörünün öncüleri arasında yatırım ve kalkınma konusunda geliştirdiği projeleri ile anılan Türkan Aksoy kimdir? Konusunda merak edilenler için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. Türkan Aksoy ’un kişisel web sitesine link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Türkan Aksoy Kimdir?

Son yılların en kapsamlı ekonomi uzmanlarının içerisinde adını andıran Türkan Aksoy hakkında merakları giderecek yazımızı inceleyebilirsiniz. Öncelik olarak temel yaşam bilgilerine değinelim; Sayın Aksoy, 1993 yılında İstanbul Bahçeli evlerde gözlerini Dünya’ya açmış. İlköğretim dönemini yayla da tamamlamış ve lise eğitimi içinde seçimi Bornova Anadolu Lisesinden yana olmuş.

2011 senesinde liseden başarılı bir mezuniyet ile ayrılmış. Yükseköğrenimi için 2012’de İzmir ekonomi üniversitesi tercihi yapan Türkan Aksoy başarılı eğitim hayatına burada devam etmiştir. 4 yıllık başarılı bir eğitim serüveni ardından, Yüksek Lisans için İngiltere Manchester Üniversitesinde ekonomi ve finans üzerine gerekli eğitimlerini almış, tüm eğitim dönemlerinde başarı kazanmış olan Aksoy, bugün dünyanın konuştuğu ekonomi uzmanlarının arasında yerini almıştır.

Türkan Aksoy’un Çalışmaları

Kariyer basamaklarına tırmanış için ilk tercihi ABD’de KeyCrop bankası olmuş. Burada kredi ve hazine bölümünde başarılı deneyimler kazanan Aksoy, çalışmaları ile bilgilerine ek tecrübeler edinerek kendini ekonomi ve finans üzerine en iyi şekilde geliştirmiş ve bugünkü konumunu hak etmek için tüm olanakları değerlendirmiştir.

HCBS’de hisse senetleri sektöründe atılım gerçekleştiren Aksoy, risk birimi yetkilisi olarak kariyer basamaklarında hızlı ve muvaffakiyet dolu adımları ile ilerleme kat etmiş. Adını ulusal çapta bu denli duyuran genç ekonomistin hayatında yer alan başarıları bunlar ile sınırlı kalmamıştır.

Portföy yöneticiliğinde edindiği tecrübeleri sayesinde kariyer hayatını ilerleten ekonomist, Dubai’de katıldığı konferanslar ve eğitimler ardından burada edindiği tüm bilgi ve deneyimler ile yurt dışı kariyer hayatına veda ederek ülkesine kesin dönüş yapmış. Ve bundan sonraki hayatında edindiği tüm deneyimlerinin katkısı sayesinde sosyal mecralar üzerinden risk yatırım yöneticiliği yapmaya karar vermiştir.

Türkan Aksoy Güvenilir mi?

Sosyal ağlar üzerinde kendi yatırımcı grubunu oluşturan Türkan Aksoy’un ekonomi üzerine yaptırımları, analizleri ve gelişmiş projeleri ile elde ettiği tüm başarılarına dahil ettiği yatırımcı kitlesine bu hususta tüm desteğini vermeye başladığı gözler önüne serilmiştir. Hesap yöneticisi vasfı ile sosyal ağı üzerinden, yönetiminde bulunan 240 civarında hesabın bulunduğu bilgisini de paylaşmak istedik.

Sahip olduğu belgeleri ve uluslararası tecrübeleri ile en kapsamlı finansal yatırım bilgilerine sahip Türkan Aksoy portföy yönetimine dahil olan yatırımcı kitlesine büyük destek vermektedir. Ekonomi ve finans uzmanlığında göstermiş olduğu başarılar ile adını en iyi uzman ekonomistler arasına yazdırmayı başarmıştır. Genç yaşında bu kadar tecrübe, bilgi ve başarıya sahip uzman ekonomi ve finans yöneticisi, geliştirdiği yatırım yöntemleri ile finansa yenilikçi bakış açısı kazandırmıştır. Engin bilgi ve tecrübeleriyle ekonomiye farklı bir bakış açısı kazandıran genç ekonomist Türkan Aksoy, gündemi en nitelikli şekilde değerlendiren ve bu konuda en gelişmiş analizlerini sergileyen dünya genelinde en başarılı ekonomi uzmanlarından bir tanesi olmayı, başarıları ve azmi sayesinde hak etmiştir. 

Hatta bu vasfını koruma ve ilerletme yönünde durmadan gayretle çalışmalarına devam eden finansal sektörün aranılan isimlerinden bir tanesidir. Yatırım danışanlarının birlikte çalışmak istediği ilk isim olduğunu söyleyebiliriz. Profesyonel olarak mesleki vasfını icra eden Türkan Aksoy yatırım çalışmalarına getirdiği yenilikçi projeleri ile kazanan ve kazandıran en kapsamlı ekonomi uzmanıdır. Kendisini bu denli işine adayan genç ekonomi ve finans uzmanı başarılarının devamın da nasıl projeler ile karşımıza gelecek konusunda fikir geliştirmek mümkün değil. Çünkü her geçen gün yeni adımlar atan bir ekonomist olarak yolu ve geleceği parlak isimlerden biri diyebiliriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.