Trump Towers Mall'a Görkemli Açılış

Trump Towers Mall'a Görkemli Açılış

Trump Towers Mall, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın katıldığı törenle açıldı.

Trump Towers Mall, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın katıldığı törenle açıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada , "Başta Ortadoğu  Otomotivve D Yapı olmak üzere, bu  muhteşem mimari eserleri İstanbul'a ve ülkemize kazandıran  mimarından mühendisine herkese ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum" dedi. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan da, "Dünyanın cazibe  merkezi  haline gelen İstanbul'un ekonomisine, istihdamına ve kentsel dönüşüm çalışmalarına mütevazı da olsa bir katkıda bulunduk. Katkıda bulunmak bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" diye konuştu. 

Trump Towers Mall Şişli'de açıldı. Açılışa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ve eşi Sema Doğan, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı eşi Ahmet Faralyalı, Doğan TV Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ile yönetim kurulu üyesi eşi Mehmet Ali Yalçındağ, Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Hanzade Doğan Boyner ile eşi Osman Boyner,İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ile çok sayıda davetli katıldı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.