TASARIMIN SON GÖZDESİ DUŞAKABİNLER!

TASARIMIN SON GÖZDESİ DUŞAKABİNLER!

Kıymetli dostlar, evinizde ki her odanızın özel tasarım ve dizayn ile düzenlenmiş olmasının yanı sıra banyonuzun da son derece şık bir görünümde ve rahatlıkla kullanıma elverişli olmasını istemez misiniz?

Kıymetli dostlar, evinizde ki her odanızın özel tasarım ve dizayn ile düzenlenmiş olmasının yanı sıra banyonuzun da son derece şık bir görünümde ve rahatlıkla kullanıma elverişli olmasını istemez misiniz? Siz de rahatınıza düşkün biri misiniz? Saatlerce banyoda duşun altında kalmak ve duş almayı en keyifli hale getirmek için çok düşündünüz ama bir türlü ne yapmanız gerektiğine karar veremediniz mi?

İşte şimdi tüm bu istek ve soru işaretlerinize kolayca cevap bulabileceğiniz bir site olan ve kolaylıkla, hızlı bir şekilde araştırmalarınıza cevap bulabileceğiniz http://www.luksdusakabin.com/ hizmetinizde yer almaktadır. Son teknoloji ile tasarlanmış olan, banyoda aradığınız tüm rahatlığı ve keyfi bu duşakabin sistemlerinde yaşamak artık mümkün. Banyonuzun temizliğinin daha kolay bir hal alması, etrafın daha derli toplu bir görünüme kavuşması sahip olacağınız bu duşakabinler ile her şey çok kolaylaşacak. Eğer sizde hem kaliteden hem de şıklıktan yanaysanız hiç vakit kaybetmeden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

       Duşakabinleri ve tekneleri istediğiniz ölçü ve farklı desenlerde sizin tercihinize sunulmuştur. Banyoda suyun altında kullanılmasından dolayı desenlerde en çok tercih edilen modellerimiz yunus ve su damlacıklarıdır. Duşakabin sistemleri kalınlığı genellikle 4 mm ve 6 mm olarak üretilmektedir.  Yüzeylerinde yer alan cam diye belirtilen kısımların ise ham maddeleri cam değildir.

Cam her açıdan tehlikeli olduğu için camın bir türevi olan mika malzeme kullanılmaktadır. Son derece kaliteli, esnek ve dayanıklılığa sahip olan bu duşakabinler de son dönemlerde menteşe sistemi olan duşakabinler tercih edilmektedir. Daha çok geniş banyolarda yer alan kullanımı çok rahat olan menteşe duşakabin sistemleri küçük ve dar alanlarda tercihi söz konusu değildir. Küçük alanlarda ise daha çok raylı sistemin tercih edilmesi bir tehlike oluşturmaması açısından daha olumlu sonuçlar vermektedir.

Şeffaf olarak üretilen bu ürünlerin yanı sıra buğulu, yarı buğulu ve desenli olarak üretilenleri de yer almaktadır. Bu hususta tercih size kalmıştır. Banyonuzun genişliğini ve desenini kendi göz zevkinize göre özel olarak yaptırabileceğinizi unutmayın. Kolay taşınabileceği gibi üretiminden hemen sonra banyonuza monte edilir. Keyifli kullanımlar .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.