Tamircilikten bayiliğe uzanan serüven

Tamircilikten bayiliğe uzanan serüven

Gürcan Otomotiv; Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde oto tamirciliğinden SsangYong Yetkili Servis hizmetine oradan da SsangYong Yetkili Satıcılığı’na uzanan serüvenle, geçtiğimiz ay düzenlenen açılışla önemli bir atılım gerçekleştirdi.

 Gürcan Otomotiv Sahibi Muhabbet Gürleyen, SsangYong markasını tercih etmelerinin nedeninin Şahsuvaroğlu kalitesi ve güvencesiyle Türkiye’ye getirilmiş olması olduğunu söyledi. Gürleyen açılışta gazetemize SsangYong markasını tercih etmeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.


“ŞAHSUVAROĞLU GÜVENCESİ TERCİH SEBEBİMİZ”

SsangYong markasını tercih etmemizdeki en önemli  neden markanın Şahsuvaroğlu kalitesi ve güvencesiyle Türkiye’ye getirilmiş olması, ileri teknoloji ve kaliteyi birlikte bulunduran SsangYong’da, 3’ncü nesil Common Rail Euro IV Diesel motorların kullanılması tercih etmemizin en önemli sebeplerinden birisidir. SsangYong Kore’de Mercedes teknolojisi ile üretilen de bir markadır.


“PICK-UP’TA PAZARDA ETKİLİYİZ”

Türkiye piyasasında büyük bir paya sahip olan otomotiv pazarında yer elde etmiş ve otomatik şanzımanlı Pick-up serisinde pazarın zirvesinde olan SsangYong markası yenilenen Suv ve Pick-up araçları ve kalitesiyle artık sık sık yollarda gözümüze çarpmaktadır.


 “MERCEDES TEKNOLOJİSİ KULLANILIYOR” 

Bizim tercih edilmemizde; Mercedes teknolojisi kullanıcısına sunulan araç, motor ve şanzıman aksamı bakımından 30 yıllık servis ve motor tecrübesi olan ekibe sahip olmamız etkili olmuştur. 


“SERVİS AĞIMIZ DA GENİŞ”

Özel servis olarak muhtelif tüm marka ve model araçlara vermiş olduğumuz hizmetle beraber, SsangYong Yetkili Servisi olarak ta; müşterilerimize bakım, onarım, kaporta, boya, garantili parça değişimi ve hasar işlemleri hizmetini sunmaya da devam ediyoruz.

    





   


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.