Şişli'de yolda yürürken sırtından vuruldu

Şişli'de yolda yürürken sırtından vuruldu

Şişli'de meydana gelen olayda yolda yürürken sırtından vurulan genç yaralandı. Nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun sırtına isabet etmesi ile yaralanan Recep Şimşek, Şişli Etfal Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Şişli'de, yolda yürüyen bir genç, nereden geldiği belli olmayan bir kurşunun sırtına isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralı halde yakındaki bir benzin istasyonuna sığınan genç, ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

BENZİN İSTASYONUNA SIĞINDI

Olay saat 17.00 sıralarında Piyalepaşa Bulvarı'nın Çağlayan istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki Recep Şimşek adlı genç, yol kenarında yürüdüğü sırada, nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla sırtından yaralandı.

Acı içinde yere düşen genç, toparlandıktan sonra yakındaki bir benzin istasyonuna sığındı.

"KOLUMU KALDIRACAK HALİM YOK"

Acı içinde yaşadıklarını anlatan genç, "Kolumu kaldıracak halim yok. Bilmiyorum, arkamdan vuruldum birden. Hiçbir şey görmedim. Sesi duydum, pat diye 2 el ateş ettiler" dedi.

ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİNE KALDIRILDI

Akaryakıt istasyonundaki görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, ilk müdahaleyi ambulans içinde yaptıktan sonra, yaralıyı Şişli Etfal Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

"SIRTINDAN ÇOK KAN AKTI"

İstasyon çalışanlarından Mustafa Durmuş da, "Pompacılar gördü, ben görmedim. Ben binanın içindeydim. İki el silah sesi atmışlar. Sonra yokuş yukarı kaçmaya başlamışlar. Normal mermi de olabilir. Sırtından çok kan akıyordu. Kan bayağı akmıştı sırtından. Pompacılar sağlık ekiplerini aradı" diye konuştu.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.