Şişli'de Skandal Taciz...

Şişli'de Skandal Taciz...

S.A. “Öğretmen Yasemin A. bizim önümüzde 3 yaşındaki çocuğu kucağına alarak memelerini okşatarak öptürdü. Dudaklarından da öptürüyordu. Yasemin öğretmen bir başka çocuğu da bacağına yatırarak cinsel organına elledi."

F.P. Bakım Evinde yaşanan skandal stajyer öğretmenin cep telefonuna kaydettiği görüntülerle ortaya çıktı... Okuldaki iki anaokulu öğretmeni, veliler tarafından şiddet ve taciz iddiasıyla şikayet edildi. Çoçuk gelişimi okuyan öğrenci S.A, kreşte staj yapmaya başlamıştı. Stajyer öğretmen S.A. Yasemin A. ve Asya Ç. isimli iki öğretmenin 3 ila 5 yaş arasındaki çocuklara hem cinsel istismar hem de şiddette bulunulduğunu yaşananlara şahit olduğunu iddia etti.

anaokulu-taciz.jpg

GÖRÜNTÜLERİ KAYDETTİ...
Stajyer Öğretmen S.A diğer öğretmenlerin şiddet ve taciz içeren hareketlerini cep telefonu kamerasıyla çekti. CD’ye görüntüleri aktaran S.A, durumu savcılığa bildirdi... Bir dilekçe ile yaşadıklarını tek tek anlatan S.A, korkunç gerçeği ortaya çıkardı...
 
sisli-cocuk-taciz.jpg
SKANDAL CİNSEL İSTİSMAR...
S.A. “Öğretmen Yasemin A. bizim önümüzde 3 yaşındaki çocuğu kucağına alarak memelerini okşatarak öptürdü. Dudaklarından da öptürüyordu. Yasemin öğretmen bir başka çocuğu da bacağına yatırarak cinsel organına elledi. Bazı çocukların vücudunda morluklar vardı. Yasemin hoca, internetten aldığı kıyafeti çocukların önünde soyunarak giyindi. Okul müdürü Yıldız Baba, öğretmene kızması gerekirken sadece elbiseye yorum yaptı” dedi. Yapılan şikâyet üzerine polis okula baskın yaptı. Savcılık ise konuyla ilgili soruşturma başlattı.
 
"ALTINI ISLATMIŞ MI DİYE BAKTIM"
Açılan soruşturma kapsamında ifadeleri alınan öğretmenlerden Yasemin A. suçlamaları reddetti. Çocuklara herhangi bir şiddette bulunmadığını, cinsel organlarına ise altlarını ıslatıp ıslatmadıklarını kontrol etmek için baktığını ve dokunduğunu savundu. Serbest kalan öğretmenin kreşteki işine ise son verildi. Olayın duyulması üzerine anaokulunun internet sitesi ve sosyal medya hesaplarını kapattığı görüldü...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum