Şişli'de kameralar genel izlemede

Şişli'de kameralar genel izlemede

Şişli Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği toplantıda konuşan Emniyet Müdürü Aslancan, kamera kayıtlarının her hafta bir kez genel olarak izlendiğini söyledi.

 “Denetim Sende, Hayatın Ellerinde” Sosyal Sorumluluk Projesinin tanıtım toplantısına ilgi yoğun oldu. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılan toplantıya, Şişli Baş Savcı Vekili Cihan Kansız, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Mehmet Aslancan, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Şişli Kaymakamı Mehmet Öklü, çok sayıda meclis üyesi, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve okul müdürleri ve emniyet mensupları  katıldı.


İlk konuşmayı yapan Şişli İlçe Emniyet Müdürü Aslancan, Şişli halkını koruyup güvenli bir yaşam sunabilmek için tüm imkanlarını kullandıklarını belirterek şunları söyledi. 

Arslancan, “Şişlili halkımızın huzurunu bozacak, en ufak bir şüphe uyandıracak hiçbir şeye imkan tanımıyoruz. Kamera kayıtlarımız haftada bir kez genel olarak izleniyor. Biz geldiğimizden beri Osmanbey’de hırsızlık olmuyor.” dedi.

'ANINDA OLAY YERİNDEYİZ'
Emniyet mensuplarına daha iyi hizmet verebilmeleri için eğitim verdiklerini de söyleyen Aslancan, “Emniyet binamızı da halkımızın memnuniyeti için güçlendirdik, daha güzel bir hale getirdik” dedi.
Belli yerlerde hazırda bekleyen görevlilerin olduğunu belirten Aslancan “Biri bize telefon açtığında 3 dakika içinde orada oluyoruz. Trafik varsa en fazla 5 dakika olur.” şeklinde konuştu.


'TURİSTLER ŞİŞLİ'Yİ GÖRMEK İSTİYOR'

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise İstanbul’a gelen turistlerin yüzde 85’inin Şişli’yi görmek istediğini belirterek “Böyle yoğun bir yerin asayişini çok zor şartlarda sağlayan emniyetimize teşekkür ediyorum.  Bizim amacımız bize ulaşana ulaşmak değil. Ulaşmayana da ulaşabilmek.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Sarıgül’ün açıklamalarından sonra kürsüye çıkan Şişli Kaymakamı Mehmet Öklü ise özellikle kadına şiddet konusunda çok duyarlı olduklarını anlatarak, “Bir kadın bize başvurduğunda veya aradığında derhal bütün öncelikleri ona tanıyarak 3 dakika içinde orada oluyoruz.” dedi.

VATANDAŞ TRAVESTİLERİ SORDU

Yapılan konuşmalar sonrasında vatandaşlar sorunlarını anlattı.
Seyircilerden bir tanesi Dolapdere’de oturduğunu belirterek ‘Dolapdere’deki travesti sorununun ne olacağını’ sordu. Bir diğer izleyici ise Halide Edip Adıvar’da oturduğunu ve oturduğu bölgede çok fazla hırsızlık olayları olduğunu dile getirdi.
Vatandaşların sorunları dinlendikten sonra kokteyle geçildi ve program sona erdi. Haber: Elif Özduran

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.