Şişli'de genç kadın intihar etti

Şişli'de genç kadın intihar etti

Cumhuriyet Caddesi'nde bir binanın 7. katından atlayan genç kadın yaşamını yitirdi. Genç kadının ardında bir mektup bıraktığı öğrenildi

Cumhuriyet Caddesi'nde, Suna Apartmanı'nın 7. katından atlayan genç kadın yaşamını yitirdi. Üzerinden kimlik çıkmayan genç kadının ardında bir mektup bıraktığı öğrenildi. Bugün saat 17.00 sularında gerçekleşen intihar olayının ardından vatandaşlar polise haber verdi. Kısa sürede ola yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, genç kadının yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay yeri incelemenin ardından kadının kimliğine dair bir belge çıkmamasına rağmen genç kadının üzerinden bir mektup çıktığı öğrenildi. Genç kadının Ankara'da 7'inci kattan düşerek hayatını kaybeden Ankaralı Namık'a atıfta bulunduğunu düşündüren mektupta; 'Sanatçılar kaderi yüksekten düşmeyle son buluyor. Benimki de böyle olacak.' yazıyordu.

Yapılan incelemenin ardından kadının cansız bedeni Şişti Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.