Şişli Kent Konseyi yemeği, 24 Mart'ta gerçekleşti

Şişli Kent Konseyi yemeği, 24 Mart'ta gerçekleşti

Konuşmaların ardındaan yemeğe geçildi..

24 Mart Cuma gecesi Şişli'de lüks bir otelde, Şişli Kent Konseyinin düzenlediği ve Şişli Belediyesinin ev sahipliğini üstlendiği bir yemek düzenlendi
 Katılımın planlanandan fazla olması oldukça fazla problemi beraberinde getirdi.
 Gecenin sunuculuğunu Şişli Kent Konseyi Kadın komisyonu başkanı Zakine Taş yaptı ve okuduğu şiirler ile geceye değişik bir hava kattı.
  Şişli Kent Konseyi Başkanı Yavuz Meriç yaptığı konuşmada, Şişli ve Kent Konseyinin öneminden bahsetti. Yapılması düşünülen projeler ve yapılan projelerdende bahseden Meriç, konuşmasını tamamladıktan sonra Kürsüye Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü konuşma yapmak üzere geldi.
  İnönü, Barış ve Kardeşliği konu aldığı konuşmasında, Çok kıymetli dostlarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.
  CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat Konuşma yapmak üzere Kürsüye çıktı. Türkiye'nin 16 Nisan tarihinde vereceği sınava değinerek, Herkesi Demokratik bir Türkiye için elinden geleni yapması gerektiği vurgusuna dikkat çekti.
  Gecede CHP Genel Başkan Yardımcısı Halkla İlişkilerden sorumlu yönetici Yasemin Öney Cankurtaran'da davetliler arasındaydı. 
  Gece yemeğe geçilmesi ile devam etti. 

 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.