Şişli Halaskargazi'de Çocuk Kaçırma Olayı...

Şişli Halaskargazi'de Çocuk Kaçırma Olayı...

Şişli'nin en yoğun caddelerinden olan Şişli Halaskargazi Caddesi’ndeki Tavukçu Fethi Sokak’ta 16:00'da 1,5 yaşındaki Ömer’i zorla alıp arabaya bindirdiler. Biri erkek 2’si kadın 3 kişi arabayla geri geri kaçmaya çalışırken...

Şişli’deki Tavukçu Fethi Sokağının köşesinden yürürken, bir araba, aileye yaklaşıp 1,5 yaşındaki çocukları Ömer’i zorla alıp arabaya bindirdiler. Çocuğu kaçırmaya çalışan biri erkek 2’si kadın 3 kişi arabayla geri geri gitmeye çalışırken arabanın açık olan kapılarının sokağın köşelerindeki korumalara takılmasıyla araç sokakta sıkışıp kaldı. Sokaktaki vatandaşların da sesleri duyup olaya müdahale etmesi sonucunda Ömer kurtarıldı. Vatandaşların müdahalesi sırasında arabayı kullanan zanlı olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

sisli-de-cocuk-kacirma-olayi-2.jpg

Olay yerine 5 polis aracı çok kısa sürede geldi ve kadın zanlılar gözaltına alındı. Lübnanlı aile ifadeleri alınmak üzere Şişli Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayda kullanılan aracın arandığı ve çalıntı olduğu öğrenili. İstanbul’un en işlek semtlerinden Nişantaşı çıkışında Osmanbey olarak bilinen bölgede yaşanan bu olay, vatandaşları korkuttu. Görgü tanıklarından biri, “Artık çoluk çocuğumuzla dışarıda gezemez hale mi geldik? Sanki çanta ve cep telefonu kapkaççılığı gibi çocuk kaçırmak, üstelik İstanbul’un kalbi sayılabilecek bir bölgede akıl alacak bir durum değil” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum