Adrese teslim ihaleden çocuklar zehirlendi!

Adrese teslim ihaleden çocuklar zehirlendi!

Şişli Belediyesi’nin adrese teslim yaptığı ihaleyi alan yemek firmasından, yine Şişli Belediyesi’nin kreşindeki çocuklar zehirlendi.

BELEDİYENİN KREŞİNDEKİ ÇOCUKLAR ZEHİRLENDİ

Şişli Belediyesi’ne ait bir kreşte, yine Şişli Belediyesi’nin gönderdiği yemeklerden dolayı çocukların zehirlenmesinin, yine Şişli Belediyesi’nin güvendiği firmadan gelmesi dikkat çekti

ŞİŞLİ GAZETESİ ADRESE TESLİM İHALELER İÇİN UYARMIŞTI

Şişli Belediyesi’nde, adrese teslim ihaleler yapılıyor diye Şişli Gazetesi haber yapmıştı. Şişli Gazetesi, bu ihaleler Şişli Belediyesi’ni sıkıntıya sokacak demiştik. Aradan çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen adrese yapılan bu ihaleler sıkıntı yaratmaya başladı.

ALELACELE, ADRESE TESLİM İHALE YAPILMIŞTI

Şişli Belediyesi’nin aşevinin tadilatı yeni bitmişti.  Ciddi paralar harcanan aşevi de çok kaliteli bir hale getirilmişti.

Ama ne hikmetse, Şişli Belediyesi alelacele yemek ihalesi düzenlemişti. Ve bu ihaleye de Şişli Belediyesi’nin kendi davet ettiği firmanın ihaleyi alması ile sonuçlanmıştı.

Yani, Şişli Belediyesi güvenerek kendi davet ettiği firmanın gazabına uğramış oldu.

sisli-belediyesi-adrese-teslim-ihaleden-belediyenin-kresindeki-cocuklar-zehirlendi1.jpgsisli-belediyesi-adrese-teslim-ihaleden-belediyenin-kresindeki-cocuklar-zehirlendi2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler