Şarkıcı Işın Karaca çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş ile evlendi..

Şarkıcı Işın Karaca çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş ile evlendi..

43 yaşındaki şarkıcı Işın Karaca 3. kez nikah masasına oturdu.Çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş ile dünya evine giren Işın Karaca'nın nikah töreninde ünlüler geçidi vardı!.

 

1-007.jpg43 yaşındaki şarkıcı Işın Karaca 3. kez nikah masasına oturdu. Çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş ile dünya evine giren Işın Karaca'nın nikah töreninde ünlüler geçidi vardı.

2-021.jpg

Işın Karaca, Kartal Titanic Business Otel’de çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş’la evlendi. Çiftin nikâh şahitliğini Necati Ateş, Cansu Kurtçu, Nusret Kaan Tuğhan, Eyüp Zafer Gökbilen, Selçuk Yöntem, Elif Ebru Tezel, Murat Deniz yaptı.

3-007.jpg

Işın Karaca’yı düğün töreninde annesi Şeniz Büyükkaraca, kardeşleri Serdar ve Akın Büyükkaraca, ilk eşi Soner Kıvanç’la evliliğinden olan oğlu Erda Kıvanç ve ikinci eşi Sedat Doğan’la evliliğinden olan kızı Mia Doğan da yalnız bırakmadı.

4-003.jpg

Anne Şeniz Büyükkaraca'nın mutluluğu gözlerinden okunurken , günü birliğine KKTC'den nikah şahitliği için gelen senior grand master Eyüp Zafer Gökbilen, Selçuk Yöntem ile sohpet ediyordu.

5-003.jpgHaber ve Fotoğraflar:Murat BOTANLIOĞLU

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.