Sarıgülden'den Gebze'ye Sürpriz Ziyaret

Sarıgülden'den Gebze'ye Sürpriz Ziyaret

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, hastanede yatan Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Karaman'ı ziyaret etti.


Medical Park Hastanesi'nde geçirdiği mide ameliyatının ardından tedavi altına alınan Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Karaman'ı ziyaret eden Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, hastanenin genel müdürü Semih Dinç'ten Karaman'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Gazetecilerin sorularını cevap veren Sarıgül, "Yol arkadaşım Yılmaz Başkan muazzam bir arkadaşımız. Tek başına Gebze'de girdi bu yola ve ciddi çalışmalar yaptı. En kısa sürede sağlığına kavuşacaktır. Kendisi çok iyi bir insan, iyi bir siyasetçi" dedi.

Güncel konularla ilgi açıklamalarda bulunan Sarıgül, BDP ve AK Parti'nin PKK sorunuyla ilgili samimi olmadıklarını savunarak, "Samimi olsalardı Meclis'te grubu bulunan diğer partilerle uzlaşmaya giderdi. Ulusal sorunlardan oy toplamak isteyen samimi olamaz. Daha önce Türkiye Alevi açılımı, Kürt açılımı gibi konularla iki yıl oyalandı. Seçimlere az bir süre kala yapılan bu çalımalar seçim yatırımıdır" ifadelerini kullandı.

Sarıgül, daha sonra yol arkadaşı Karaman'ı hastane odasında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Öte yandan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün hastane giriş ve çıkışında izdiham yaşandı. Vatandaşların yoğun ilgisi ve fotoğraf çektirme talebi ile karşılaşan Sarıgül hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, küçük çocukları da kucağına alıp öptü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.