Sarıgül’den emrivaki bayramlaşma!

Sarıgül’den emrivaki bayramlaşma!

Mustafa Sarıgül’ün gerçekleştirdiği bayramlaşmanın bir organizasyonla emrivaki yöntemlerle ve siyaseten yapıldığı ortaya çıktı.

GETİRİLECEK KİŞİ ADEDİ TAAHHÜT ALINDI 
Bu organizasyona dahil olan bir sivil toplum yöneticisinin verdiği bilgiye göre Sarıgül’ün bu bayramlaşma için getirilecek kişi adedi ile ilgili taahhüt aldığını söyledi.

SARIGÜL DİNİ SİYASETE ALET ETTİ
Mustafa Sarıgül artık dini bayramları da siyasete alet etmeye başladı. Bu bayramlaşmaları aday olabilmek için algı yönetimi yaparak kendini güçlü göstermek için organize ettiği ortaya çıktı. 

KİMLERİN NEREDE DURACAĞI DAHİ HESAPLANDI
Sarıgül’ün bayramlaşması ciddi bir organizasyon ve planlama ile gerçekleşti. Bu organizasyonda bayramlaşmaya kimlerin kaç kişi getirileceği, nerelerde durulacağı ve hangi sloganlar atılacağı dahi belirlendi. Bu bayramlaşmanın kamera ile çekim yapılacağı dolayısıyla da  ana caddelerde önceden görevlendirilenlerin getirecekleri kişilerle birlikte beklemeleri istendi. Böylelikle taahhüt alınanların kaç kişi getirdikleri de belirlenmiş olacaktı. Hem de binlerce kişinin Sarıgül ile bayramlaşmak istedikleri görüntüsü verilecekti.

SARIGÜL KALABALIĞIN ARTMASINI BEKLEDİ
Mustafa Sarıgül bayramlaşma alanına sonradan gelecek ve onu bekleyen kalabalığı selamlayacaktı. Hatta Sarıgül kalabalığın artması için bekleyecek ve sanki büyük bir izdiham varmış algısı verilecekti. Caddelerde bekleyen kalabalıkta oradan geçenler için bir reklam aracı olacaktı.

GELENEĞİMİZDE EV SAHİBİ MİSAFİRLERİ KAPIDA KARŞILAR
Gerek dinimizin gereği gerek örf ve adetlerimizde ev sahibi misafirleri kapıda karşılar. Bayramlaşma da bu şekilde gerçekleşir. Sarıgül’ün bayramlaşmasında ise tam tersi oldu.
Bu da bu bayramlaşmanın dinen, örf, adet ve geleneklerimiz adına değil siyaseten ve emrivaki yöntemlerle bir hesap adına yapıldığının ispatı oldu.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum