Sarıgül Sorusu Tekin'i İsyan Ettirdi

Sarıgül Sorusu Tekin'i İsyan Ettirdi

Gürsel Tekin kızarak cevap verdi: "Mustafa Sarıgül bizim şu an muhatabımız değil"

Samanyolu televizyonu kanalında yayınlanan haber programının konuğu olan Cumhuriyer Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, partisinin yaptığı ankette adı öne çıkan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ü kaale almadıklarını söyledi.

ADAY OLMAYA SICAK BAKIYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı sorusu üzerine 2009 yılında da aday olmak istediğini ifade ederek "halk isterse aday olurum" cevabını verirdi.

MUSTAFA SARIGÜL SORULUNCA KIZDI

Hem kendisine hem de diğer CHP yöneticilerine sürekli sorulan "Sarıgül CHP'nin adayı olacak mı?" soruları Gürsel Tekin'i canından bezdirmiş olmalı ki "Mustafa Sarıgül bizim şu an muhatabımız değil" dedi.
Sesini yükselterek cevap veren Tekin, şöyle konuştu; "Mustafa beyle ilgili çok sorular soruldu. Hepsinde de evet dedik, buyursun gelsin dedik. Doğrusu bu cevapları vermekten yorulduk. Bu soruların öncelikle Sarıgül'e sorulması gerekir. Gelip gelmeyeceğine kendisi karar verir. Bizim şu an muhatabımız Sarıgül değil. Geldikten sonra bu tartışmalar yapılır."
SARIGÜL FARK ATMIŞTI
CHP'nin Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Akif Hamzaçebi'yi Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün isminin karşısına koyarak halka "Hangisini büyükşehir belediye başkanı seçersiniz?" diye sorarak yaptırdığı kamuoyu yoklamasında Sarıgül'ü isteyenler yüzde 40'ları bulurken diğer isimler yüzde 5'e ancak ulaşabilmişti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.