Sarıgül hizmete değil ranta talip olduğunu ispatladı!

Sarıgül hizmete değil ranta talip olduğunu ispatladı!

Mustafa Sarıgül’ün döneminde sahibi olduğu okula verdiği Şişli'ye ait 500 milyon dolarlık mülkleri bayram öncesi Haziran meclisine tekrar getirip onaylatarak hizmete değil ranta talip olduğunu ispatladı.

SARIGÜL BU OYLAMA İLE 500 MİLYON DOLARLIK RANTI GARANTİLEMİŞ OLDU
Mustafa Sarıgül’ün Haziran Ayı meclisinde kendi üniversitesine kendi döneminde verdiği yerleri tekrar oylatarak olası bir engeli daha kaldırdı. Ama Şişli Gazetesi sayesinde evdeki hesap çarşıya uymayacak.
Bu hamle ile Sarıgül bugünkü şartlarda 500 milyon dolarlık bir rant elde ediyor. Şişli Belediyesi’ne ait 70.000 metrekare alana sahip 9 gayrimenkul 30 yıllığına 1 TL karşılığında Mustafa Sarıgül’ün sahip olduğu okula bağışlanmış oldu.

SARIGÜL'ÜN ŞİŞLİ ISRARI BİR BİR ORTAYA ÇIKIYOR
Bu yaşanan durumla Sarıgül’ün yaklaşan yerel seçimlerde hangi şartlarda ve hangi parti olursa olsun fark etmeden Şişli Belediye Başkanlığı’na ısrarla talip olmasının arkasında şahsi menfaatlerini korumak olduğunu ispatlamış oldu.

BAĞIŞLARLA HEM VAKIF HEMDE YÜKSEK OKUL KURDU
Mustafa Sarıgül Şişli Belediye Başkanı iken kendine ait özel Şişli Vakfı’nı kurmuştu. Bu vakfa da büyük bağışlar almış ve Şişli Belediyesi’nin tüm imkanlarını seferber etmişti. 

SARIGÜL BAŞKANKEN HERŞEYİ PLANLAMIŞ
Buda yetmedi bir de bu vakfa ait bir meslek yüksek okulu kurdu. Yine belediyenin tüm imkanlarını bu meslek yüksek okuluna aktarmaya başladı.  Öyleki insanlar Şişli’de Sarıgül'ün vakfına bağış yapmadan iş yaptıramıyorlardı. O kadar ki vakfa yapılan bağışlarla Sarıgül meslek yüksek okulu dahi kurdu.

SON OLARAKTA SARIGÜL’DEN 500 MİLYON DOLARLIK VURGUN
Sarıgül son olarak Şişli’de ne kadar değerli yer varsa Şişli Meslek Yüksek Okulu’na 30 yıllığına 1 TL karşılığında kiraya vermişti. Bu yerlerin değerinin ise 500 milyon dolar.

SARIGÜL’ÜN AMACI HİZMETSE ŞİŞLİ’NİN MALLARINI ŞİŞLİLİLERE VERMELİ
Eğer Mustafa Sarıgül Şişli’ye gerçekten hizmet etmek istiyorsa bu yerleri derhal Şişli’ye geri vermesi gerekir. 
Ama Sarıgül bu yerleri geri vermeyi bırakın tam tersi bayram öncesi Haziran Ayı’nda tekrar meclise getirerek oy çokluğu ile bu yerlerin kendisinde kalmasını garantilemiş oldu. 
Bu da Sarıgül’ün Şişli’ye hizmet için değil rant için geldiğinin ispatı oldu.

ŞİŞLİ GAZETESİ OLARAK OYUNU BOZUYORUZ
Bu okullarla ilgili; Şişli'de yaşayan ve Şişli aşığı olan Şişli Gazetesi olarak biz de peşini bırakmadık. Gazete olarak açtığımız davalar bir bir sonuç vermeye başladı. Hayri İnönü’ye rağmen, açtığımız davalarda Sarıgül lehine resmi yazı gönderdiği halde Hayri İnönü'nün kanuni düzeltme süresinden sonra tüm Türkiye’nin gündemine oturacak gelişmelerle Şişli’nin gasp edilen paralarını geri alındığını kamuoyu ile paylaşacağız. .
Bununla da yetinmeyip kamuyu zarara uğratmanın ve ihaleye fesat karıştırmanın bedelini ilgili herkezden kanuni yollarla hesabını soracağız. 

İNÖNÜ HESAP SORACAM DEDİKÇE SARIGÜL'E İMKAN YARATTI
'Ucu bana dahi kime dokunursa dokunsun bunun hesabını soracağım! deyip her defasında Mustafa Sarıgül lehine işler yapan Hayri İnönü ile birlikte bu işle ilgili olan kim varsa hesap sorma işi Şişli Gazetesi'ne nasip oldu.
Seçimlerden sonra Şişli'yi güzel günler bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum