Rus teknolojileri Türkiye'de

Rus teknolojileri Türkiye'de

Enerji, akıllı şehirler, siber güvenlik ve IT alanlarındaki Rus teknolojileri Türkiye'deki ticari misyonunda sergilenecek.

26-27 Eylül tarihlerinde İstanbul, Made in Russia markası altında IT, Akıllı Şehir, bilgi güvenliği ve enerji alanında uluslararası bir ticari misyonuna ev sahipliği yapacak. 20 Rus şirketi teknolojilerini sergileyecek.

Misyonunun amacı Rus üreticilerini tanıtmak, ticari ve ekonomik ilişkiler kurmak ve genişletmek, Türkiye'de yeni ortaklar bulmak ve iş geliştirme alanında deneyim alışverişinde bulunmaktır.

Rus şirketleri toplu taşıma, endüstri, siber güvenlik, ekoloji, kentsel gelişim ve trafik yönetimine yönelik ürün, hizmet ve çözümlerini sunacak. İhracatçılar potansiyel Türk ortaklarla hedefe yönelik görüşmeler gerçekleştirecek.

İş misyonu, Rus üreticiler ve endüstri topluluğu temsilcilerinin yanı sıra Türk dernekleri ve şirketlerinin de katılacağı "Türkiye Cumhuriyeti'nde İş Yapmak: Pazara Giriş Koşulları ve Mekanizmaları" başlıklı genel oturumla açılacak.

Katılımcılar, Türkiye pazarına girmenin özelliklerini, ülkede dış ticaret faaliyetlerinin düzenlenmesi ve yürütülmesinin özelliklerini, ayrıca Rus şirketlerinin dış ticaret potansiyelini, ihracat beklentilerini ve Rus şirketlerinin Türkiye'nin altyapısal gelişimine katılımını tartışacaklar.

***

JSC Russian Export Centre (REC Group, VEB.RF'nin bir parçası), "Uluslararası İşbirliği ve İhracat" ulusal projesi çerçevesinde de dahil olmak üzere, dış pazarlara girişin her aşamasında tüm sektörlerdeki şirketlere mali ve mali olmayan yardım sağlayan, kaynak dışı ihracatı destekleyen bir devlet kurumudur. REC Grubu, Rusya İhracat Kredisi ve Yatırım Sigortası Ajansı (EXIAR), ROSEXIMBANK ve Kâr Amacı Gütmeyen Özerk Kuruluş "İhracat Okulu "nu içermektedir.

En güncel haberleri "Russian Export News" Telegram kanalımızdan okuyabilirsiniz!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.