POLAT TOWER'DA BÜYÜK YANGIN

POLAT TOWER'DA BÜYÜK YANGIN

Beşiktaş Fulya'da bulunan 42 katlı Polat Tower'da yangın çıktı. Dumanlar bütün Mecidiyeköy'ü etkisi altına aldı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmiyor.

Yangını söndürmek için olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Bu arada, binanın dış cephe izolasyon sisteminin yandığı öğrenildi. Binada çok sayıda insan mahsur kalıren, binadan kopan parçalar yere düşüyor. İtfaiye binayı söndürmek için yoğun çaba sarf ediyor. Yangın söndürme helikopteri de bölgeye gidiyor.

Binanın dış cephe izolasyon sistemi yanıyor ve binadan kopan parçalar yere düşüyor. Bina içinde mahsur kalan insanlar olduğu ilk anda iddia edildi ancak daha sonra binanın tahliye edildiği ve içeride kimsenin kalmadığı belirtildi.

Binanın yakınında bulunan benzin istasyonları önlem olarak boşaltıldı. Çünkü katlardan koparak etrafa saçılan parçalar çok büyük tehlike yaratıyor. Bina yakınında bulunan bir hastanede de önlem alındı.

Bina çevresindeki bütün yollar trafiğe kapandı


Çevredeki binalara da itfaiye tarafından önlem olarak su sıkılıyor. Yangın nedeniyle oluşan duman bütün Mecidiyeköy ve etrafına yayıldı. Dumanın etkisi Taksim'e kadar uzandı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.