Plures ile Yurtdışı Hava Kargo

Plures ile Yurtdışı Hava Kargo

Plures ile Yurtdışı Hava Kargo

Yurtdışı kargo gönderimleriniz için tek başına bir email göndererek yurtdışı uçak kargo hizmetleri hakkında bilgi alabilir, fiyatları öğrenebilir ve gönderimleriniz hakkında bilgi alabilirsiniz. Plures hava kargo taşımacılığında şirketlere ve bireysel müşterilerine özel çözümler üreten bir havacılık firmasıdır.

Hava kargo taşımacılığı pek çok açıdan, kara kargo taşımacılığından daha çok artıya sahiptir. Zaman kavramının, artan trafik sorununda altın değerinde kıymete sahip olduğu hesap edilirse, ulaştırılmak istenilen yük ve eşyalar için neden havayolu taşımacılığının kullanıldığı açıkça anlaşılacaktır.

Hava kargo taşımacılığında zamandan başka, gizlilik ve güvenlik de önem arz etmektedir. Kargolanmak istenen yük ve eşyanın nitelikleri, miktarı da yine müşterinin isteğine bağlı olarak Plures Air’in uzman kadrosunun bilgisi dışına taşmamaktadır.

Kargo olarak, iletilmek istenen eşyalar; evraklardan tutun da, makine parçalarından, sanayi ve iş kollarına hitap edebilecek her türlü araç gereci içermektedir. Büyük kamusal firmalar ve tüzel kişilerce tercih edilen, havayolu kargo hizmeti Plure Air, işini sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde tamamlamaktadır. Fiyat konusunda da, piyasadaki minimum ücretleri baz alarak, kendine bir ücret çizelgesi hazırlamıştır.

Plures ile Yurtdışı Hava Kargo

Türkiye’nin Hava Kargo Markası Plures

Plures Air, uçak kiralama hususunda geniş bir yelpazeye sahiptir. Özel jet kiralamadan yolcu uçağı kiralamaya kadar veya ambulans uçakları kiralamaya kadar geniş bir renk skalasında hizmet sunan Plures Air, kargo uçağı kiralama hizmetini de ayrıcalıklı bir donanımla gerçekleştirmektedir.

Plures Air, uçak kargo hizmetini yurt dışına da açmış durumdadır. Sektörün yıldızlarından olan Plures Air, siz müşterilerin taleplerini karşılamak için teknik donanımlarını, vizyon ve misyonlarını sürekli yenilemekte ve geliştirmektedir. Yurt dışı kargo hizmetlerinde şeffaf hizmet anlayışıyla, sizin güveninizi kazanarak, en kısa sürede emin bir şekilde ulaştırmaktadır.

Seçim yapılacak teslimat türü, kargo gönderinizin uçak kargo ve kurye seçenekeleri, gönderimlerinizin desi/ağırlığı ve hizmetin gerçekleşeği ülkeye göre yurtdışı uçak kargo fiyatları değişkenlik göstermektedir. Fiyat almak için merkez ofisimizle iletişime geçebilir ve talep formlarımızı kullanarak şirketimizden fiyat alabilirsiniz.

uçak kargo

Detaylı Bilgi: http://www.ucak-kargo.com/yurtdisi-ucak-kargo.html

Plures Havacılık
Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi - EGS Business Park Blokları No: 9 Yeşilköy - Bakırköy İstanbul / TÜRKİYE
T// +90 212 465 33 32
F// +90 212 465 83 36
http://www.ucak-kargo.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.