Penil Protez Nedir ve Penil Protez Ameliyatı

Penil Protez Nedir ve Penil Protez Ameliyatı

Bu sayfada Penil Protez Nedir ve Penil Protez Ameliyatı ilgili detaylı bir şekilde tedavisi ve tedavi merkezleri hakkında bilgiler yer almaktadır.

Penil Protez Nedir? Sorusunun cevabı erkeklerde görülen cinsel birliktelik sırasında ereksiyon durumuna geçememe şeklinde kendini gösteren hastalığa cinsel iktidarsızlık denilmektedir. Normalde beyinden gelen uyarıcılar sayesinde erkeklik organında bulunan süngerimsi yapı kan dolarak genişlemekte ve sertleşmektedir, ancak cinsel iktidarsızlıkta bu süngerimsi yapı işlevini görmemekte sertleşme ve genişleme gerçekleşmemektedir. Bu rahatsızlığın tedavisi ilaç kullanılacağı gibi, enjeksiyon yoluyla ya da penis içerisine takılan penil protez ile gerçekleşmektedir. Buradaki penis protez nedir sorusu için açıklamalarımız aşağıdadır.

Penil Protezin Çeşitleri Nelerdir?

İktidarsızlık erkete görülen ve bireyin kendisini kötü hissetmesine neden olan fiziki ve ruhsal nedenlerden kaynaklı bir rahatsızlıktır. Tedavi yöntemlerinden biri olan penil protez ameliyatı ve ne zaman uygulanır; mutluluk çubuğu olan bu yöntem, cerrahi bir operasyonla takıldığı için hastalara en son çare olarak uygulanmaktadır. Akla gelen diğer bir mesele penis protez nedir ve başka şekilde tedavi imkanı var mıdır? Öncelikle penil protez dışında tedaviler uygulanmakta, oral yolla alınan sertleşmeyi sağlayıcı haplar ya da penise enjeksiyon yapılarak sertleşmenin sağlanması denenmektedir. Bu tedaviler sonuç vermez ise daha kalıcı yöntem olan penil protez yani mutluluk çubuğu hastaya takılmaktadır. Tedavi yöntemi olan penis protez nedir ve kaç çeşittir sorusunun açıklaması, tek parçalı, iki parçalı ve üç parçalı olmak üzere farklı tür ve yapıda çeşitleri olmaktadır. Bunlar; tek parçalı penis protezi, iki parçalı şişirilebilir penis protezi, üç parçalı enine genişleyen hafızalı ve üç parçalı hem enine hem de boyuna genişleyen penis protezi olmak üzere dört çeşit penil protez bulunmaktadır.

Penil Protez İstenildiğinde Takılıp Çıkarılabilir mi?

Erkekte sertleşme sorununu ciddi bir sorun halini almışsa uzman bir hekim tarafından penil protez takılarak kalıcı çözüm sağlanmaktadır. Ürologlara penis protez nedir olduğu kadar nasıl takılmaktadır da sorulmaktadır. Ameliyatla gerçekleşmekte ve penis sertleşmesini sağlayan süngerimsi yapılar bozularak bunların yerine suni, yapay protezler takılmakta ve bu genişleme ve sertleşme fonksiyonunu bu protez sağlamaktadır. İktidarsızlık tedavisinde  penis protez nedir sorusundaki protez, cinsel birliktelikte takılan sonrasında çıkarılabilen bir protez değildir. Erkek cinsel organdaki süngerimsi yapı tamamen tahliye edildiği için protez çıkarılmış olsa bile hasta kesin bir şekilde erektil duruma geçemez. Tek çözüm yolu çıkarılan protezin teknolojinin gelişmesiyle yeni türlerinin çıkması ve hastanın bunu taktırmak istemesidir.

Penil Protez Çocuk Sahibi Olmaya Engel midir?

Sıkça karşılaşılan penil protez nedir sorusu kadar penil protez çocuk yapmaya engel midir sorusuda günlük hayatta sorulmaktadır. Cinsel birlikte ereksiyon haline geçememe durumuna bir çözüm getirmek amaçlı tedavi tekniğidir. Merak edilen penis protez nedir ve boşalmaya etkisi var mıdır noktasında, mutluluk çubuğunun takılması, kişinin boşalması noktasında herhangi bir yan etkisi yoktur. Alanında uzman bir hekim dışında protez taktırılması ve bu kişinin ameliyat sırasında başka bir tahribata yol açmamışsa protez taktırmak sperm kalitesini düşürür, çocuk yapmaya engeldir söylemlerinin doğruluk payı yoktur. Kişi ameliyat öncesinde çocuk yapabilme kabiliyetini haiz ise başarılı bir ameliyat sonrası da çocuk yapabilme durumunda olacaktır. Detaylı bilgi için sayfayı ziyaret ediniz: http://www.penilprotez.net

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.