Parfüm Dünyası'nın Yeni Ailesi Cosmofoni

Parfüm Dünyası'nın Yeni Ailesi Cosmofoni

Bu yazımızda Dünya'da parfüm sektörünün durumu hakkında bilgi ve Cosmofoni ailesi olarak bu sektöre online internet alanında adım atma nedenlerimizi açıklayacağım.


Bu yazımızda Dünya'da parfüm sektörünün durumu hakkında bilgi ve Cosmofoni ailesi olarak bu sektöre online internet alanında adım atma nedenlerimizi açıklayacağım.


Parfüm sektörü kozmetik sektörüne bağlı Dünya'da on milyarlarca dolarlık cironun, ülkemizde kişisel bakım ve kozmetik pazarı olarak milyarlarca dolardan fazla paranın döndüğü ve yıllık ortalama %12 büyüyen bir sektördür.
Bu büyüme oranı ile ülkemizdeki çoğu sektörden daha yüksek büyümeye sahiptir.


Yeni yüzyıl ile birlikte gelişen teknolojik atılımlar ve insanlar için hayatın daha kolaylaşması nedeniyle kişisel bakım sektörü ve buna bağlı sektörlerde büyüme olması beklenen bir durumdur.


Hayatın bu kadar kolaylaşmasında etken olan teknoloji çağıyla insanoğlu olarak internet aleminde bir tuşla görmediğimiz yerleri görüp daha önce duymadığımız ürünlere ulaşma kolaylığına sahibiz.


Artık insanoğlu olarak dükkan dükkan gezmek yerine arama motorları vasıtasıyla ihtiyacımız olan tüm ürünleri rahat ve kolayca ayrıca çok fazla seçeneğe sahip olarak ürünlere ulaşıp satın alabiliyoruz.


Teknoloji çağıyla birlikte reklamların gelişmesi ile de ürünlerin Dünya'nın en ucra köşesindeki kişilere ulaşmasıda sağlanabiliyor.


Tüm sektörler gibi kozmetik sektörüde bu teknolojik ürünleri üretimi dağıtım ve pazarlanmasın da daha eski dönemlere göre daha fazla olumlu etkilerine maruz kalmaktadır.


ınternetten alışveriş yapmak istediğimizde daha önce giymediğimiz sürmediğimiz yada tadmadığımız ürünleri satın alabiliyoruz ama bizlere bunu bu kadar rahatlıkla satın aldıran nedir?


Müşteri adayı olarak netten satın alma işlemi gerçekleştireceğimiz sitelerin basit, kolay, kişisel bilgilerimizin ve satın almadaki bankasal bilgilerimizin güvenliği açısından güvenilir olması en çok baktığımız husustur.


ılgili sitelerin satın alacağımız markaların gerçek olduğuna dair güveni vermesi gerekmektedir. Ayrıca satın alımdan sonraki kısımda kargo ve ürün iadesi ve değişimi konusunda da satın alma süreçleri kadar başarılı ve hassas olunması konusuna çok dikkat eder ve bu konudada Türkiye insanı olarak çok hassasızdır.


ınternet deryasında binlerce site binlerce marka çeşit bulunmaktadır. Nereye ne kadar güvenebilirim? yada neden güvenmeliyim? soruları nette dolaşırken aklımızda döner durur.


Marka olmak kolay değildir! Marka imajını sağlayan ise müşteri adaylarının kafalarında dönen bu soruların cevaplarını sağlamaktan geçmektedir. Bu sorunun tek cevabı vardır oda sadece güvendir. Marka olmak isteyen firmaların güven konusunda kendilerini müşterilerin yerine koyup ben ne beklerdim? Ben nasıl bir hizmet isterdim? Ben nasıl bir hizmet almalıydım? sorularına bu firmaların kendine dönüp dürüst cevap vermesiyle olacaktır.
Yapılan bir ticarettir ama bu ticareti doğru ve ahlaklı kılansa müşterilerinin sana sadık olması için senin de ona sadık ve dürüst ve işini kaliteli yapmandan geçmektedir sadece. Dürüst olmazsak ne olur? Basit tez zamanda yaptığın işi kapatır iş ararsın...

Marka olmak isteyen firmalar bu şekilde şapkalarını önüne koyup düşünmeliler, harala gürele bir işe başlayıp sonradan sorunları çözerim bakış açısıyla değil, ben bu işe başladığım da güven, kalite ve en uygun fiyatı ve en kaliteli satış sonrası hizmeti nasıl sağlarımı çok iyi analiz etmelilerdir.


Yazımızın başında da dediğimiz gibi teknolojinin nimeti internet deryasında olan ve şuan popüleritesi hayli yüksek olan online satış sitelerinden benim farkım nedir? Beni bir kaç adım öteye götürecek olan nedir olarak çok iyi analiz etmek ve tartmak gerekmektedir.


Cosmofoni ailesi olarak bizde bu işe girmeden önce şapkamızı önümüze koyduk ve düşündük. Hedeflerimiz ve marka şekillendirmemiz nasıl olacak diye? online parfüm satış sektörüne uygun fiyata, kaliteli ve müşteri talep ve isteklerini karşılayacak marka parfüm ürünleriyle siz müşterilerimiz için en iyisi ve kalitelisini, satış öncesi ve satış sonrasıyla etkin ve kaliteli yönetim anlayışıyla müşteri bakış açısını baz alan sizler için en iyi, kaliteli ve uygun fiyatla sağlamak ve kalıcı olarak müşterimiz olmanızı ve beraber bir aile olmayı hedeflemekteyiz.


Sitemizin sizler için özel dizayn edilen basit, sadece ve uygun fiyat barındıran yüzlerce ürün onlarca uluslararası markalı parfümler ile siz saygı değer müşterilerimiz için hizmete başladığımızı iftiharla söylemek isteriz.
Sadece satış süreci değil satış sonrası süreç içinde güveniniz için dinamik ve işinde uzman personelimizle sizler için bir tık kadar yakınız sizlere...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.