Para kazandıran Reklam Siteleri

Para kazandıran Reklam Siteleri

Para kazandıran Reklam Siteleri

 

 

Özellikle globalleşen dünya koşullarında, televizyon ve internet kullanıcı sayısındaki artış insanları daha fazla para kazanmak konusunda geniş bir yelpaze sundu. Artık geçmişte olduğunun aksine insanlar internet ortamında da para kazanmaya başladılar. Özellikle web site kullanıcıları bu havuzdan büyük bir paya sahip konumundalar. Çünkü web site sahipleri, yayınladıkları bir yazıdan aylarca hatta yıllarca para kazanabilmesi mümkündür. Bunu, yazılarına reklam ekleyerek yapar. Günümüzde de internet mecrasına Reklam Veren birçok kuruluş bulunur. Bu kuruluşların ortak paydası da internette bulunan mecralara reklam verip kâr sağlamaktır. Bunun gibi birçok reklam siteleri bulunur. Bazıları iş ortaklığı ile bazıları tıklama ile bazıları da gösterim para nakleder. En ünlü Site de Google Adsense şirketidir. Bu şirket diğer reklam veren şirketlere göre daha çok para kazandırır. Hali ile web site sahipleri bu siteden daha çok reklam alırlar. 

 

Google Adsense

Bu siteye kabul koşulları esnek değildir. Siteye kabul edilmek için bazı kuralları vardır. Bu kurallar;

-İlk özellik olarak domain sahibi olmak gerekir.

Yani .com ya da .org gibi domain satın alınması ve kullanılması gereklidir.

-Domaininizi Aldıktan sonra sitenizde en az 12 gönderi olmalıdır. 

-Son olarak da site trafiğinizin iyi olması lazım.

Google Adsense tıklama başı ve gösterim başı ücret verir. 1000 gösterime beş lira civarı, bir tıklamaya da 0.50-6 TL arası ücret ödemektedir.

 

Wordego

Google Adsense den sonra en çok kazandıran sitedir. Nitekim Google Adsense Sitesine kabul edilmeyenlerin en iyi alternatifleri arasındadır. Tıklama başı ve gösterim başı ücret veren bu kuruluş, Google Adsense sitesinden daha esnek bir kabul şekli vardır. Domain sahibi olmak ve Site trafiğininin hareketli olması yeterlidir.

 

Reklam Store

Yine aynı şekilde iyi bir yan gelir sitesidir. İşleyişi Wordego reklam sitesi gibidir. İş ortaklığı, tıklama ve gösterim bazlı ücret ödemesi vardır. Bu siteye kabul şartı da domain sahibi olmak yeterlidir.

Tıklama başı elli kuruş ya da bir lira vermektedir.

 

Propellers Ads

Kabul konusunda, nerede ise her site kabul edilir. Reklam çeşitliliği kısıtlıdır. Banner reklam tipi yaygın olarak verilir. Gösterim bazlı ve İş ortaklığı ile ücret ödemesi vardır. Bu siteden çok gelir elde etmeniz için site trafiğinizin ciddi anlamda çok olması lazım. Nitekim ücret sabitliği çok azdır.

 

Daha fazla para kazanma ve iş fikri öğrenebilmek için https://www.ekisajandasi.com/ sitesini inceleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.