Özel dikim takım elbise için terzi seçimi nasıl yapılır?

Özel dikim takım elbise için terzi seçimi nasıl yapılır?

Özel dikim takım elbise için terzi seçimi nasıl yapılır?

 

Herkes özel günlerde en özel kişi olmak ister. Daima gözler üzerimde olsun ister. Herkesten farklı kıyafetler giymeyi ve dikkat çekmeyi hayal eder. Bu, özel günlerde özel hissetmek isteyen herkes için gayet normaldir. Sürekli konuşulan kişi olmak istersiniz ve fotoğraflarda göze çarpan ilk kişi olmak istersiniz.

Bunun için de kıyafetlerde çoğunlukla tercih edilen kişinin kendisine özel bir terzinin diktiği kıyafetlerdir. Özellikle düğün gibi kişinin en özel gününde bunun önemi de oldukça artmaktadır.

Özel Dikim Kıyafetler Neden Tercih Edilmelidir?

Ismarlama, yani size özel dikim kıyafetler her şeyden önce tamamen size özel olacak ve sizin vücut tipinize göre ayarlandığı için üzerinizde oldukça şık duracaktır.

Ismarlama gömlek ve ısmarlama takım elbiseler sayesinde gün boyu kendinizi tüy gibi hafif hissedecek ve güzel bir gün geçireceksiniz.

Bunu en iyi ayarlayacak kişi ise terziniz olacaktır. Örneğin düğün gibi özel bir günde bir damat hem şık hem de rahat olmak ister. Burada terzinin işi damat için özel dikim gömlekler ve damatlıklar hazırlamak olacaktır.

Özel Dikim Kıyafetlerde Terzi Seçimi

Terzinin sizi tanıması, sizin vücut tipinizi bilip kalıpları ona göre çıkarması, hangi renklerin sizin için uygun olduğunu bilmesi gibi özelliklere sahip olması bu noktada oldukça önemlidir.

Bazı vücutlar için bazı kesim kıyafetler uygun olmayabilir ve kişiyi olduğundan daha kilolu veya boyunu daha kısa gösterebilir. Renk uyumu da oldukça önemlidir çünkü bazı renkler kişinin cildini solgun gösterirken bazı renkler ise cildi olduğundan daha ışıltılı ve canlı gösterebilir.

Ayrıca tamamen kişinin isteklerine uygun bir takım elbise hazırlanması sizi özel güne daha modunuz yüksek bir şekilde hazırlayacaktır.

 

Bu özel dikim takım elbise sayesinde ön plana çıkacak ve herkesin gözü üzerinizde olacak. Herkes sizin kıyafetiniz hakkında konuşacak ve nerede yaptırdığınıza dair soruları oldukça fazla duyacaksınız. Terzinin bu yönergelere uygun bir şekilde seçilmesi bu yüzden büyük bir önem taşımaktadır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.