NEVZAT ŞATIROĞLU BAŞKANLIĞA TEKRAR ADAY

NEVZAT ŞATIROĞLU BAŞKANLIĞA TEKRAR ADAY

Ak Parti Şişli İlçe Başkanlığı'na atama ile göreve gelen Nevzat Şatıroğlu Ocak Ayı'nın 15'nde yapılacak ilçe kongresinde yeniden aday.

Ak Parti Şişli’nin fesh edilen yönetiminin yerine, 2010 Yılı'nın Temmuz Ayı'nda Nevzat Şatıroğlu görevlendirilmişti.  Aldığımız bilgilere göre Şatıroğlu 15 Ocak 2012'de ki kongrede yeniden ilçe başkanlığına aday olacak. Başkanın bu doğrultuda ciddi bir araştırma başlattığı, özel bir yönetim kurmak için birçok önemli isimlerle temasta olduğunun haberini aldık.

 

Şatıroğlu'nun kurmuş olduğu yönetimi çok fazla tavsiye ve hatır gönül ilişkisi ile oluşturduğu söylenmekteydi. Şişli ilçe yönetiminin çok fazla etkin olamaması da bu görüşleri doğrular yöndeydi.

 

Milletvekili seçimlerinde CHP ile arasındaki oy farkının Şişli'de 10 binlere kadar düşmesi Ak Partilileri iştahlandırmıştı. Şişli'de günden güne kan kaybeden Mustafa Sarıgül'ün oturduğu Şişli Belediye Başkanlığı koltuğunun Ak Parti'ye geçmesi içten bile değil yorumları konuşulurken, mevcut yönetim ile bunu başarmanın zor olduğunu Şişlili Ak Partili siyasetçilerden sürekli duyar haldeydik. Bize gelen bilgiler gösteriyor ki; Şişli tarihinde belki de en çok adayın çıkacağı bir seçim olacak. Birçok tanınmış isim ilçe başkanlığı için nabız yoklamaya başladı bile..

   

Cumartesi günü daha detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağız.       

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.