Mustafa Sarıgül oğlu Emir Sarıgül’ü bayramlaşmada istememesinin nedenleri!

Mustafa Sarıgül oğlu Emir Sarıgül’ü bayramlaşmada istememesinin nedenleri!

Mustafa Sarıgül bayramlaşma töreninde oğlu Emir Sarıgül’ün gelmesini istemedi ve hiçbir etkinlikte de tek bir resim vermemesinin arkasındaki tarihi ayrıntılar Şişli Gazetesi’nde.

Mustafa Sarıgül geleneksel olarak her bayram arifesinde bayramlaşma töreni düzenler. Bu bayramlaşmaya da aylar öncesinden hazırlık yapacak kadar önem verir. Böylesine önemli bir etkinliğe oğlu Emir Sarıgül’ün gelmesine izin vermemesinin perde arkasında ilginç detaylar gizli.

EMİR SARIGÜL İLE RESİM DAHİ VERMİYOR
Mustafa Sarıgül’ün siyasetle hiçbir alakası olmayan diğer oğlu Ömer Sarıgül’ü yanına alarak boy boy fotoğraf verip bayramlaşma törenine katılıyor ama tam tersi siyasette aktif olan Emir Sarıgül’ü bayramlaşmaya gelmemesini isteyecek ve siyaseten bir tek resim karesi dahi vermeyecek kadar uzak tutmasının arkasında da toplumda büyük kesimin bilmediği tarihi ayrıntılar yatıyor. 

ŞİŞLİ GAZETESİ YİNE HAKLI ÇIKTI
Şişli Gazetesi olarak daha öncede haber yapmıştık. O zamanlar insanlara garip geliyordu. Şişli Gazetesi eleştiriliyordu. Ama zaman bizi yine haklı çıkardı. Emir nasıl bir evlat ki siyasette istemez ve yan yana resim vermez diye. Ama o kadar zamandan sonra yaşanan olaylar bizi yine haklı çıkarttı.

MUSTAFA SARIGÜL’Ü RAKİPLERİ DEĞİL EMİR SARIGÜL İNDİRDİ
Şişli Belediyesi’nde Mustafa Sarıgül’ü hiçbir rakibi indiremezken kendi oğlu olan Emir Sarıgül’ün dengesizlikleri yüzünden Hayri İnönü tarafından Mustafa Sarıgül ve ekibi belediyeden tamamen silinmişti.

HAYRİ İNÖNÜ EMİR SARIGÜL’E İKİ YIL DAYANABİLDİ
Oysaki Hayri İnönü’nün iki sene süresince ne sesi nede soluğu çıkmamıştı. Hayri İnönü’nün belediye başkanlığı ile ilgili hiçbir istek ve derdi de yoktu. O Mustafa Sarıgül ile anlaştığı gibi belediye başkanlığından istifa edecekti. Yerine de Emir Sarıgül geçecekti. Hayri İnönü Mustafa Sarıgül’e o kadar sadıktı ki belediye başkanlığından istifa ettiğine dair mektubu Mustafa Sarıgül’e teslim etmişti. 

ŞİŞLİ’DEKİ ÇARPIK İLİŞKİLERİ YAYINLIYORUZ
İşte ne oldu da bu günlere gelindiğinin arkasında da yine Emir Sarıgül’ün Hayri İnönü’ye uyguladığı baskı, şiddet ve yaptığı dengesizlikleri yatıyordu. 
Şişli Belediyesi’nde yaşanan dengesizlikleri ve çarpık ilişkileri yazı dizisi olarak yayınlıyoruz.

SARIGÜL İNÖNÜ KAVGASI DA EMİR SARIGÜL YÜZÜNDEN
Şişli’de yaşanan bu durumu Hayri İnönü’nün nankörlüğüne bağlanmıştı. Ama işin perde arkasında yine Emir Sarıgül vardı.
Detaylar yazı dizisi olarak yayınlanacak ama sadece bir örnek paylaşalım.

EMİR İNÖNÜ’YÜ ODASINA HAPSETMİŞTİ
Hayri İnönü başkanlık odasına Emir Sarıgül tarafından adeta hapsedilmişti. Emir Sarıgül’den habersiz sekreter Hayri İnönü’ye telefon bile bağlayamıyordu. Bir belediye çalışanı Emir Sarıgül’den habersiz Hayri İnönü’ye selam bile veremezdi. Hayri İnönü de Emir Sarıgül’den habersiz hiçbir ziyaret gerçekleştiremezdi.

SARIGÜL İNÖNÜ’YE HERKEZİN ÖNÜNDE KÜFRETMİŞTİ
Emir Sarıgül’ün tüm meclis üyelerinin ve halkın gözleri önü de Hayri İnönü’ye ettiği galiz küfürler yine Şişli Gazetesi’nde yayınlanmıştı.

TÜM KİRLİ İŞLERİN ARKASINDA EMİR VAR
Mustafa Sarıgül’ün her dönem başının belası olan oğlu Emir Sarıgül’ü siyaset arenasından işte bu ve bunun gibi daha nice sansasyonel olaylar yüzünden uzaklaştırıyor. Ama perde arkasında da tüm kirli işleri arkasında yine Emir Sarıgül çıkıyor.

EMİR SORUN OLMAYA DEVAM EDECEK
Ama baba Sarıgül ne yaparsa yapsın oğul Sarıgül Şişli Siyasetini karıştırmaya devam ediyor. Eğer Mustafa Sarıgül Şişli Belediye Başkanı olur ise Emir Sarıgül yine bela olmaya devam edecek. Şimdiden iş ve siyasi bağlantılarını yapmış durumda.
Detaylar için Şişli Gazetesi’ni takip edin...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.