Muammer Keskin:‘İlk hizmetimi Kuştepe’den başlatacağım’

Muammer Keskin:‘İlk hizmetimi Kuştepe’den başlatacağım’

CHP'nin Şişli Belediye Başkan aday adayı Muammer Keskin belediye başkanı olunca ilk hizmetimi Kuştepe’den başlatacağını söyledi.

Muammer Keskin ilk halk buluşmasını Kuştepe’den başlattı. CHP’den aday olup Şişli Belediye Başkanı seçildiğinde de ilk icraatını yine Kuştepe’den başlatacağının sözünü verdi.

“KUŞTEPE’YE GEREKLİ ÖNEM VERİLMİYOR”

Keskin; ‘Bu mahalleye ve vatandaşlarımıza gerekli ilgi ve alakanın gösterilmediğini düşünmüyorum. Ben bu eksikliklerin tespitini yaptım, çözümünü de sizlerle paylaşmak için buradayım’ dedi.

Muammer Keskin'in Kuştepe Halkı’na yaptığı konuşmadan satır başları:

“BEN ŞİŞLİ’NİN SORUNUNU VE ÇÖZÜMÜNÜ BİLİYORUM”

40 yıldır Şişli’de yaşayan bir kardeşinizim. İş yerim ve evim de burada. Çocuklarım da burada doğdu. Benim 30 yıllık siyaset hayatımda burada geçti. Şişli’nin sorunlarını ve çözümlerini iyi biliyorum.

Ben çalışma arkadaşlarımla birlikte Şişli’de çok farklı bir belediyecilik uygulayacağız. Bir belediye başkanının görevi sadece suları akıtmak, çöpleri almak, kaldırımları yapmak değil.

“SOSYAL VE TOPLUMSAL BELEDİYECİLİK YAPACAĞIM”

Günümüzde tüm siyasi partilerin yaptığı belediyecilik artık bir birine benzemeye başladı. Ve ben bu durumdan da rahatsızım. Kaç belediye toplumsal belediyeciliği ve sosyal belediyeciliği uygulayabiliyor. Ama ben ve çalışma arkadaşlarım Şişli’de tam anlamıyla sosyal ve toplumsal bir belediyecilik yapacağız.

“ULAŞILAMAYAN BAŞKAN OLMAYACAĞIM”

Ben asla şov yapmadan, sizlere yalan yanlış vaatler bulunmadan siyaset yapacağım. Buradan gerçekleri konuşarak buradan ayrılacağım. Belediye başkanı olduğumda da ulaşılamayan bir başkan olmayacağım. Seçildiğimde de yine sizlerin içerisinde olacağım. Başkan olduğumda sizlerden faklı biri olmayacağım.

"KUŞTEPE BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Ben Kuştepe’ye önem veriyorum. Şişli yeşil alanı en az olan ilçelerden biridir. Kuştepe’de 4 adet küçük park mevcut. Ben Kuştepe Halkı’nın yararlanabileceği kadar park yapacağıma söz veriyorum.  

Sosyal belediyecilik denilince ilk akla gelen muhtarlarımızdır. Ben Kuştepe’yi mahalle muhtarımız ile birlikte yöneteceğim. Bizim muhtar arkadaşlımızla siyasi görüşümüz faklı olabilir. Seçim akşamında kadar da siyasi fikir ve düşüncelerimizi devam ettirebiliriz. Ama seçim gecesinden sonra artık tek görüşümüz Şişli olacak.

“KUŞTEPE MAHALLE MECLİSİ OLUŞTURACAĞIM”

Şişli’yi iyi bilen bir kardeşiniz de olsam, Kuştepe’yi Kuştepeliler kadar bilme şansım olamaz. Kuştepe’ye yapılacak çalışmaları yine Kuştepe Halkı ile birlikte yöneteceğim. Bunun için de Kuştepe Mahalle Meclisi oluşturacağım.

Bunun için de Kuştepe’de mahalle evi açacağım. Burada Kuştepeliler bir araya gelecekler. Hangi siyasi partiden olursa olsun burada bir araya gelip Kuştepe’yi konuşacaklar.  

“KUŞTEPELİ ANNELERE KREŞ MÜJDESİ”

Kuştepe’de 17 bin insan yaşıyor. Burada yaşayan vatandaşlarımızın üçte biri genç kardeşlerimizden oluşuyor. Bu genç nüfusun da 1.100 kişisi 0-4 yaş, 5.000 kişisi ise 4-19 yaş arasındadır.

İşte 0-4 arası 1.100 kardeşimize ilk hizmet olarak burada kreş açacağım. Bu kreşten sadece çalışan anneler değil tüm anneler faydalanabilecek. Böylelikle de annelerimiz kendilerine zaman ayırabilecekler.

“GENÇLERİMİZİ UYUŞTURUCUDAN KURTARACAĞIM”

Kuştepe'nin önemli kanayan yaralarımızdan biri de uyuşturucu illeti ile mücadele etmek olacaktır. Bir belediye başkanı olarak bu olayı tek başıma çözmemin zor olduğunu bilen biri olarak bu olaya el atacağımın sözünü veriyorum. Bunu gerek belediyemizin imkânları gerek emniyetimiz gerekse de Valiliğimizle birlikte bu olayın çözümü için tüm gerekli çalışmaları gerçekleştireceğim.

“KUŞTEPE’DE YERİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM OLACAK”

Kuştepe’nin en önemli sorunlarından bir diğeri ise kentsel dönüşümdür. Türkiye’de herkes kafasına göre kentsel dönüşüm yapıyor. Ama bizim yapacağımız o kentsel dönüşümlere asla benzemeyecek. Şu anda kentsel dönüşüm değil rantsal dönüşüm yapılıyor. Roman kardeşlerimizin yaşadığı yerlerde yapılan kentsel dönüşümlere hepimiz şahit olduk.

“RANTSAL DÖNÜŞÜM YAPMAYACAĞIZ”

Kuştepe’de yaşayan Roman kardeşlerimizi geçmişte yapıldığı gibi buradan alıp bir başka yere göndermeyeceğiz. Kentsel dönüşümü rantsal dönüşüm olarak değil, yerinde kentsel dönüşümü olarak gerçekleştireceğiz.  

“KUŞTEPE’DE KALDIRIMLAR ENGELLİLERE UYMUYOR”

Kuştepe’de bulunan kaldırımlar engelliler için uygun değil. Dünyayı gezdiğinizde Avrupa’yı gezdiğiniz asla böyle kaldırımlar bulamazsınız. Bir belediye başkanı olarak bulunduğunuz yerde engellilere yaşam hakkı veremiyorsanız belediye başkanlığı yapmış sayılmasınız.

“ŞİŞLİ’Yİ İSTANBUL’ÜN GÖZ BEBEĞİ YAPACAĞIM”

Ben belediye başkanı olduğumda 5 yıl içerisinde Şişli’nin İstanbul ve Türkiye’nin göz bebeği bir ilçe yapacağım.

muammer-keskin-kustepe-halki-ile-bulustu3.jpgmuammer-keskin-kustepe-halki-ile-bulustu2.jpgmuammer-keskin-kustepe-halki-ile-bulustu5.jpg

muammer-keskin-kustepe-halki-ile-bulustu-1-001.jpgmuammer-keskin-kustepe-halki-ile-bulustu-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.