Melike gözyaşlarıyla toprağa verildi

Melike gözyaşlarıyla toprağa verildi

Şişli'de bir binanın 7'inci katından atlayarak intihar eden 26 yaşındaki Melike Uzun'un cenazesi, memleketi Zonguldak'ta gözyaşları arasında toprağa verildi.

Geçen Pazartesi günü meydana gelen olayda, 7 katlı binanın en üst katına çıkan Melike Uzun, gözüne uyku bandı taktıktan sonra kendini boşluğa bıraktı. Yola düşen Uzun, hayatını kaybetti. Melike Uzun'un cenazesi, yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak memleketi Zonguldak'a getirildi.

Melike Uzun için Acılık Camii'nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Uzun'un tabutunun üzerine gelinlik duvağı ve kırmızı karanfiller konuldu. Cenazeye, anne ve babası ayrı yaşayan Melike Uzun'un lise öğretmenleri, yakınları ve arkadaşları katıldı. Uzun'un cenazesi, cenaze namazının ardından Birlik Mahallesi'ndeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Öğretmenleri, Melike Uzun'un Mehmet Çelikel Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazandığını, 2'nci sınıftayken bir kitabın çevirisini yaptığını söyledi. Uzun'un 2012'de üniversiteyi bitirdiğini anlatan öğretmenleri, "Şu ana kadar 7 kitabın çevirisini yaptı. Çevirmenlik yapıyordu. Ailevi sorunları vardı. Çok üzgünüz" diye konuştular. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.