Mansur Topçuoğlu Ak Parti Şişli’den belediye başkan adayı

Mansur Topçuoğlu Ak Parti Şişli’den belediye başkan adayı

Haliç Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mansur Topçuoğlu, Ak Parti'den Şişli Belediye Başkan aday adayı oldu. AK Parti Şişli İlçe Teşkilatı'na gelen Topçuoğlu, başvuru dilekçesini, İlçe Başkanı Nevzat Şatıroğlu'na sundu.

‘ARTIK YENİ TÜRKİYE VAR’

Şişli Belediye Başkan aday adayı Topçuoğlu bu ülkenin bir genci olarak Ak Parti yönetimindeki Türkiye'nin son 10 yılda her alanda muazzam bir gelişme kaydettiğini gördüğünü belirterek, ülkenin değiştiğini ve artık yeni Türkiye'nin olduğunu söyledi.

‘PARTİ DEĞERLERİNİ YAŞAATMAK’

Ak Parti'nin değerlerini ilçede yaşatmaya çalıştıklarını vurgulayan Topçuoğlu, "Ak Parti değerleri ülke sınırlarını aştı. Bu nedenle aday olup olmamam önemli değil. Önemli olan, parti değerlerimizi yaşatmak, yaygınlaştırmak ve bu değerleri geleceğe taşımak asıl hedefimizdir" diye konuştu.

‘ŞİŞLİ TÜRKİYE DEMEK’

Topçuoğlu, neden Şişli'de aday olduğu sorusuna, "Çünkü Şişli, Türkiye demek. Şişli Erzincan'dan Ordu'ya, Sivas'tan Siirt'te, Kastamonu'dan Diyarbakır'a olmak üzere ülkenin her tarafından vatandaşlarımızın yaşadığı bir ilçe. Ayrıca birlikte yaşama kültürünün en iyi örneğinin oluşturulabileceği bir ilçe.

‘ŞİŞLİ’Yİ AK PARTİ İLE TANIŞTIRMAK’

Bizde ilçede zaten üniversitemizle, vakfımızla, hastanemizle ve spor kulübümüzle ilçemize yerel anlamda ciddi katkılar sağlamaya çalışıyoruz. Şimdi ise belediye düzeyinde bu katkılarımızı sunmaya adayız. Ve Başbakanımızın hayallerinden bahsettiniz, hayalleri gerçekleşiyor ama Şişli hayalinin de olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle Şişli'yi Ak partiyle tanıştırmak öncelikli hedefimiz. Buna da gücümüzün olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

‘NASIL BİR ŞİŞLİ İSTİYORSANIZ

GELİN BİRLİKTE KURALIM’

Şişli'ye yönelik projelerinin olup olmadığı sorusuna da Topçuoğlu, ilçeye yönelik en büyük projesinin katılımcı belediyecilik anlayışı olacağını söyledi.

Üniversitede ve diğer yerlerdeki yöneticilik anlayışını Şişli'ye yansıtmayı istediğini dile getiren Topçuoğlu, "Eğer üniversitemizin web sitesini açarsanız şöyle bir ibaremiz var. Gençlere diyoruz ki nasıl bir üniversite istiyorsanız gelin birlikte kuralım. Şişli halkına da diyoruz ki nasıl bir Şişli istiyorsanız gelin hep birlikte kuralım. Bunu geniş anlamda ilçeye getireceğiz. Geriye kalan, zaten Ak Parti'nin hizmet paketleridir" ifadelerini kullandı.

‘SARIGÜL OLSA DA FARKETMEZ’

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye katıldığı günde Topçuoğlu'nun aday adaylığını açıklamasının bir ilgisinin olup olmadığı yönündeki soruya ise Topçuoğlu, adaylığının bununla hiçbir alakasının olmadığını söyledi.

"Şişli'de Sarıgül' olsun ya da olmasın, bizim için farketmez" diyen Topçuoğlu, "Adaylığım çok önceden belliydi. sadece bir tesadüf oldu. Ayrıca siyasette de doğal seleksiyon var. Sarıgül de doğal seleksiyonunu tamamlayan bir gül misali, önce bir goncaydı sonra açtı ve soldu! Şişli'de siyasi hayatı son bulmuştur" ifadelerini kullandı.

Topçuoğlu, daha sonra Ak Parti İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları'yla bir araya gelerek, gençlerle bir süre sohbet etti.

Gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren Topçuoğlu, daha sonra buradan ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.