Kripto Para Piyasasında Kilit Açılışları: INJ Fiyatına Etkisi

Kripto Para Piyasasında Kilit Açılışları: INJ Fiyatına Etkisi

Kripto Para Piyasasında Kilit Açılışları: INJ Fiyatına Etkisi

 

Kripto para piyasasında altcoin’ler çeşitli yöntemler ile piyasaya sürülüyor ve bunlardan biri de kilit açılışları. Peki, kilit açılışı nedir ve son zamanlarda dikkat çeken Injective (INJ) kilit açılışı kripto para biriminin fiyatını nasıl etkiledi?

 

Kripto Paralarda Kilit Açılışı Nedir?

 

Kripto paralarda "kilit açılışı" (unlocking), genellikle blokzincir teknolojisi ve kripto para birimleri ile ilişkilendirilen bir terimdir. Bu terim, çeşitli bağlamlarda farklı anlamlara gelebilir, ancak genel olarak, kripto para birimlerinin transfer edilmesini veya kullanılmasını mümkün kılan bir işlem veya mekanizmayı ifade eder.

 

Akıllı sözleşmeler, belirli koşullar yerine getirildiğinde otomatik olarak işlem yapabilen blokzinciri tabanlı protokollerdir. Bu koşullar sağlandığında, akıllı sözleşmenin "kilidi açılır" ve işlem gerçekleşir. Örneğin, bir ICO'da belirli bir tarihte token'ların dağıtılması gibi.

 

Ek olarak bazı kripto para birimleri, belirli bir süre boyunca token'ları "kilitler" ve bu sürenin sonunda kullanıcılara ödül verir. Bu süre sonunda, token'lar kullanılabilir hale gelir, yani "kilidi açılır".

 

Bunların yanında bazı kripto para işlemleri, belirli bir zaman veya blok yüksekliğine ulaşıldığında gerçekleşecek şekilde ayarlanabilir. Bu tür bir işlem yapıldığında, belirlenen zamana kadar token'lar "kilit altında" tutulur ve sonra "kilidi açılır".

 

Injective (INJ) Kilit Açılışı ve Fiyata Etkisi

 

BITCOINHABER ve BH NEWS adlı iki kripto para haber sitesinde de ifade edildiği gibi 2023’te piyasaların tekrar canlanması umutları artırırken, Injective (INJ) %3300’lük büyük bir yükselişle dikkatleri üzerine çekti. 20 Ocak’ta ise INJ’de önemli bir kilit açılışı yaşanacak.

 

INJ’nin kilit açılışı, ekibin ve danışmanların kontrolüne geçecek ve satılabilecek token’larla ilgili olacak. Bu kilit açılışında, ekip için 3,33 milyon token (125 milyon dolar değerinde) ve danışmanlar için 12 milyon doların biraz üzerinde token dolaşıma sürülecek. Bu olay, piyasa üzerinde önemli etkilere sahip olabilir.

 

INJ’nin piyasadaki son durumu, geçmişteki 45,28 dolarlık zirvenin altında, yazı yazılırken 40 doların altında bir değerde işlem görerek konsolidasyonunu sürdürüyor. Bu durum, INJ’nin 2022 Aralık ayında gördüğü 1,21 dolarlık dip seviyeden büyük bir yükseliş kaydettiğini gösteriyor.

 

Kaynak: https://www.bitcoinhaber.net/injective-inj-kilit-acilisi-ve-piyasa-etkileri/

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.