Kopenhag'un Alçak Bütçeli Başarısı Şaşırttı, Sistem Önemini Bir Kez Daha Kanıtladı

Kopenhag'un Alçak Bütçeli Başarısı Şaşırttı, Sistem Önemini Bir Kez Daha Kanıtladı

Kopenhag'un Alçak Bütçeli Başarısı Şaşırttı, Sistem Önemini Bir Kez Daha Kanıtladı

 

Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Kopenhag, 16 milyon Euro'luk düşük bütçesiyle, 55 milyon Euro bütçeli Galatasaray ve 210 milyon Euro'luk Manchester United'ı geride bırakarak gruptan çıkmayı başardı. Takımın başarısında, futbolda sistemin ne kadar kritik olduğu bir kez daha vurgulandı.

Galatasaray'ın 1-0 mağlup olduğu maçta Lukas Lerager'in attığı golle üstünlük kuran Kopenhag, Bayern Münih, Manchester United ve Galatasaray'la mücadele ederek gruptan çıkma başarısı gösterdi. Danimarka ekibi, sadece 8 milyon Euro'luk bir maaş bütçesiyle, transfer piyasasında daha düşük değere sahip olmalarına rağmen, futbolda sistemi doğru bir şekilde uygulayarak büyük takımları geride bıraktı. jobcoconut.com casino siteleri

Kopenhag'un Finansal Başarısı, Düşük Bütçe, Yüksek Getiri

Kopenhag, sadece 8 milyon Euro'luk bir transfer bütçesiyle Hojlund, Mount, Onana gibi dikkat çeken transferlere imza atan Manchester United ve Zaha, Ziyech, Tete gibi yıldız oyuncuları transfer eden Galatasaray'ı finansal açıdan da geride bıraktı. 8 milyon Euro harcayarak 17 milyon Euro'luk oyuncu satışı gerçekleştiren Kopenhag, 9 milyon Euro'luk bir kar elde etti. Bu başarı, futbolda sadece yüksek maliyetli transferlerin değil, aynı zamanda doğru bir sistem ve stratejinin de önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.