Klima Bakımı ve Klima Teknik Servisi (Durmazlar Klima Tamir Servisi)

Klima Bakımı ve Klima Teknik Servisi (Durmazlar Klima Tamir Servisi)

Kış geliyor bununla birlikte soğuklar da geliyor. İnsanlar hasta olmamak için sıcak ortamları tercih ediyorlar.

Kış geliyor bununla birlikte soğuklar da geliyor. İnsanlar hasta olmamak için sıcak ortamları tercih ediyorlar. Evlerinde, işlerinde sıcak ortam edinmek için ya kombi petek takılıyor ya da daha pratik olan klimalar. Evde kombi petek ile uğraşmak basittir ama iş yerlerinde genellikle klima tercih edilir. Elektrikli olması nedeniyle tek tuşla ortamı istediğiniz gibi ısıtabilirsiniz. Isı ayarı yapmanıza gerek yok, gazla ilgili problemler yaşama derdiniz yok. Üstelik çokta pratiktir. Sizin yapmanız gereken tek şey büyük çekmece klima servisi için kayıt oluşturmak. Oluşturulan kayıt firmamızca değerlendirdikten sonra klimanızın takma işlemi başlayacaktır.

 

Firma olarak istediğiniz zaman aralıklarına göre kendimizi ayarlıyoruz. İster sabah saatleri ister öğle yemek arasına randevu alın. Uzman ekibimizle birlikte sizi sıcak bir ortama kavuşturalım. Kurulumu yaptıktan sonra tüm ayarlarını yapıyoruz. Sizin yapmanız tek şey kahvenizi elinize alıp size gösterdiğimiz komutlara harfiyen uymaktır. Klima servisi olarak siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti çok önemlidir. Eğer klima sıcaklığı yeterli olmuyor ise hiç çekinmeyin her zaman yetkili servisimizden arayabilirsiniz. Sonuçta klima insanların yaptığı en muhteşem makine olmasına rağmen çeşitli sebeplerden dolayı arıza açabilir. Arızalar için geliyoruz ve sorunun kökünden çözüyoruz. Üstelik hiçbir ekstra ücret ödemeden… Yetkili servisimiz geldi ve klima hatalarını tespit etti ve bu hatalar sizden kaynaklandı diyelim. Bu durumlar için uzlaşma komisyonlarımız mevcuttur. Mesela siz klimayı karıştırıp tuşunu koparabilirsiniz, kumandayı parçalayabilirsiniz daha absürdü ise klimaya bir şeyler atabilirsiniz! Bu durumda çekinmenize gerek yok çünkü her türlü soruna karşı teknik servislerimiz hazırlıklıdır.

 

Klima firmamız İstanbul merkez olmaz üzere birçok ilçelerinde faaliyet göstermektedir. Avcılar klima servisi bu merkezlerimizin içinde yer almaktadır. Klima hizmetlerimiz içinde klima takılması, klima tamiri, klima bakımı, klima değişimi gibi birçok hizmetimiz bulunmaktadır. Dilemeniz halinde bize telefonlarımızdan veya internet sayfamızdan ulaşabilir ve klimayla ilgili tüm isteklerinizi yerine getirebilirsininiz. Hasarlı klimalarınız varsa onları peşin fiyat kabul ederek size yine klimamızı hediye edebiliriz. Sıcak bir yıl için bize ulaşın (544)348 34 38.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.