Kazadan kurtuldu kavgada yaralandı

Kazadan kurtuldu kavgada yaralandı

Şişli Ergenekon Caddesi’nde maddi hasarlı kaza yapan taksi şoförü ile motosiklet sürücüsü arasında çıkan kavgada taksici bıçakla yaralandı. Yaralı uzun süre ambulans bekledi.

Olay, Ergenekon Caddesi ile Yemişli Bahçe Sokak kesişiminde saat 06.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ergenekon Caddesi'nde ilerleyen Bülent Erol'un kullandığı 34 THZ 50 plakalı taksi ile Yemişli Bahçe Sokak'tan çıkan Ulaş Kartal Mertsöz'ün kullandığı 34 JCU 635 plakalı motosiklet çarpıştı. Maddi hasarlı kazanın ardından Ulaş Kartal Mertsöz ile Bülent Erol tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı ve sopalı kavgaya dönüştü. Motosiklet sürücüsü Ulaş Kartal Mertsöz taksici Bülent Erol'a üzerinde taşıdığı usturayla saldırdı. Bülent Erol da aracından aldığı sopayla Mertsöz'e karşılık verdi. Çevredeki vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalışırken Mertsöz, bir iş yerinden aldığı bıçakla Bülent Erol'a yeniden saldırdı. Erol, bacağına aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığıldı. 

Kaçmaya çalışan Ulaş Kartal Mertsöz ise ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Mertsöz Feriköy Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. 

TAKSİCİLER YARDIMA KOŞTU
Bülent Erol'un, telsizden yaralandığını anons etmesi üzerine olay yerine çok sayıda ticari taksi sürücüsü geldi. Kanlar içerisindeki Erol'a ilk müdahaleyi taksici arkadaşları ile sivil polisler yaptı. Erol'un bacağını bez ve kemerle bağlayan arkadaşları kan kaybını önlemeye çalıştı. Yaralı arkadaşlarına yardım etmeye çalışan ticari taksi sürücüleri, yarım saat geçmesine rağmen ambulansın gelmediğini iddia etti. Ambulansın geç geldiğini öne süren taksiciler duruma tepki gösterdi. 

Yaralı Bülent Erol, olay yerine gelen ambulansa Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Erol'un aşırı kan kaybına rağmen hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Mertöz'ün bıçak aldığı iş yerinin çalışanları, motosiklet sürücüsünün yanındaki uzturayla taksiciye ve kendilerine saldırdığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.