Kampanyalardan haber almak için teknolojiyi kullanın.

Kampanyalardan haber almak için teknolojiyi kullanın.

Kampanyalardan haber almak için teknolojiyi kullanın.

 

 

Teknolojinin hayatımızda artık çok ciddi ve önemli bir yer kapladığı aşikar. Hayatımızın her alanında teknolojik gelişmelerden faydalanıyor ve bu gelişmelerin bize kazandırdığı avantajları kullanıyoruz.

 

Örneğin; eskiden önemli vaktimizi alan fatura yatırma gibi bir işlemi bugün saniyeler içerisinde gerçekleştirebiliyoruz. Bunun yanı sıra bundan 15 sene önce aklımıza bile gelmeyecek yemek siparişi gibi şeyleri bile bugün internet üzerinden kolayca halledebiliyoruz.

 

İnternetin sağladığı bu imkanların bir diğeri de; ekonominin bütçeleri zorladığı bugünlerde fayda sağlıyor.

 

Bildiğiniz üzere; her gün alışveriş yaptığımız zincir marketler, dönem dönem belli kampanyalar düzenlemektedirler. Bu kampanyalar sayesinde her zaman satın aldığınız ürünleri çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.

 

Bu kampanyaların duyurma şekillerinin en yaygını ise bu marketler tarafından bastırılan broşürler ve bazı zamanlarda bunların içerisinde yer alan indirim sağlayan kuponlar ile yapılmaktadır. Bu broşürler marketlerin şubelerinde alışveriş yapan kişilere dağıtılmaktadır.

 

Biz, marketlerin hala en çok tercih ettikleri broşür ile duyuru yöntemini internete Türkçe Broşürler ile taşıyoruz. Türkçe Broşürler sitesinde adından da anlaşılacağı üzere, Türkiye’de hizmet vermekte olan zincir marketler ve büyük markalara ait ürünlerin kampanya broşürleri yayınlanmaktadır.

 

Sitenin en önemli özelliği ise; kullanıcıya kolay kullanım deneyim sunmasıdır.

 

Sınıflandırma yapılmış broşürler

 

Türkçe Broşürler sitesinde yayınlanan broşürler, kullanıcılara kategoriler halinde sunulmaktadır.

 

Bu kategoriler sitede aradığınız broşürü pratik bir şekilde bulmanızı sağlayacaktır. Türkçe Broşürler sitesinde broşürlerin sınıflandırıldığı kategoriler;

 

  • En Popüler Kataloglar

 

  • Satıcılar

 

  • Kategorilerine Göre Satıcılar

 

  • Lokasyonlar

 

  • Ürünler

 

olarak belirlenmiştir. Şimdi bu kategorilerin bazılarından detaylı bir şekilde bahsedelim.

 

Satıcılar

 

Satıcılar kategorisinde site üzerinde yayınlanan broşürler, satışın yapıldığı markaya göre sınıflandırılmaktadır. Türkçe Broşürler sitesinde Türkiye’nin en çok alışveriş yapılan ve en büyük markalarının yanı sıra yerel marketlere dair kataloglar da yayınlanmaktadır.

 

Satıcılar bölümünde yer alan kataloglar alfabetik sıraya göre aranabilmektedir. Bu sayede, ilgilendiğiniz zincir marketin indirimli kampanyasının olup olmadığına bakabilirsiniz.

 

Bunun yanı sıra en popüler markalar da kolay erişim için doğrudan karşınızda olacaktır.

 

Ürünler

 

Sitede yayını yapılan broşürlerde yer alan ürünlere göre bir sınıflandırmanın yapıldığı bu menüde ilgili ürünün kampanyalı olarak yer aldığı bütün broşürleri görmeniz mümkündür.

 

Örneğin; kampanyalı olarak bir masa satın almak istediniz. Masa ürününe tıkladığınızda karşınıza bu ürünün kampanyalı satışının yapıldığı markalar gelecektir. Bu markalardan ilgilendiklerinizi seçerek filtre butonuna tıklarsanız karşınıza sadece ilgilendiğiniz markaya ilişkin broşürler gelecektir.

 

Tabi ki filtreleme yapmadan da ilgili ürünün bütün broşürlerini görebilirsiniz.

 

Türkçe Broşürlerin kullanıcı deneyimini üst seviyeye yükselten bu özellikleriyle her zaman satın aldığınız günlük alışveriş ürünlerini uygun fiyatlarla edinebilir ve bu ürünleri ucuza alarak ailenizin ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz.

 

Türkçe Broşürler sitesini kullanarak pratik bir şekilde indirimlere internet üzerinden ulaşın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.