İstanbul Ankara Otobüs Biletleri

İstanbul Ankara Otobüs Biletleri

İstanbul Ankara arası ulaşım tercihi olarak otobüs kullanılacaksa bu alanda adının hizmet kalitesi ile anılan otobüs firmalarını seçmek daha avantajlı seyahat seçenekleri sunacaktır.

            İstanbul Ankara arası ulaşım tercihi olarak otobüs kullanılacaksa bu alanda adının hizmet kalitesi ile anılan otobüs firmalarını seçmek daha avantajlı seyahat seçenekleri sunacaktır. Geçmişten günümüze köklü firmaların hizmetleri en çok tercih edilen seçeneklerden olmuştur. Fakat son zamanlarda teknolojinin nimetlerini en iyi şekilde kullanarak hizmet kalitesini rekabet ortamında en iyi şekilde sergileyen otobüs firmaları mevcuttur. Bunların tüm faaliyetleri hakkında en detaylı bilgiler ve yolcu hakları konusunda detaylı bilgiler Ulaştırma Bakanlığı veri tabanını oluşturan internet adresinden temin edilebilen en önemli hususlar olmaktadır.

            Kalabalık şehirlerden olan İstanbul ve Ankara arasında otobüs seferleri günün her saatinde canlılık gösteren faaliyetleri oluşturmaktadır. Bugün herhangi bir otobüs firmasının web sitesine girerek veya online bilet temini sağlayan web sitesi vasıtası ile en ucuz İstanbul Ankara otobüs bileti bulmak mümkün olmaktadır. Geçmiş zamanlarda olduğu gibi firmaların ofislerine ya da otogarlardaki yazıhanelerine gitmeye hiç gerek kalmamaktadır.

 

İstanbul Ankara Arası En Ucuz Otobüs Bilet Fiyatları

 

            İstanbul Ankara arasında en sık seferleri olan otobüs firmalarının bilet fiyatları web sitelerinde en uygun bilet veya online otobüs bileti al diyerek arama motorlarından yapılan aramalar ile kolaylıkla erişim sağlanmaktadır. Günümüzde İstanbul otobüs bileti sağlayan web siteleri ödeme koşulları bakımından da kolaylıklar sağlayarak istediğiniz zaman bilet temin etme imkânı sunmaktadır. İstanbul Ankara arasında sefer düzenleyen firmaların isimleri ve son dönem otobüs bilet fiyatları;

 EFE Tur: İstanbul Esenler Otogardan Ankara AŞTİ 2+1 süit 55 TL (6 saat 15 dakikalık seyahat süresi, ViFi yayını, koltuk arka ekrandan internet bağlantısı, televizyon yayını, oyun oynama imkanları, müzik listelerinden müzik yayını, 220 Volt akım prizi)

 Metro: İstanbul Esenler Otogardan Ankara AŞTİ 2+1 süit 65 TL (5 saat 54 dakikalık seyahat süresi ViFi yayını, koltuk arkası ekrandan internet ve televizyon yayını, Usb telefon şarj soketi)

 ULUSOY: İstanbul Esenler Otogardan Ankara AŞTİ 2+1 suit 60 TL (7 saat seyahat süresi, ViFi yayını, koltuk arkası ekrandan internet ve televizyon yayını, Usb telefon şarj soketi, kolay alışveriş avantajları seçenekleri ile son bir saate kadar kesintisiz bilet ücreti iadesi avantajı sunulmaktadır)

 ULUSOY: İstanbul Esenler Otogardan Ankara Söğütözü 2+1 süit 60 TL (7 saat seyahat süresi, ViFi yayını, koltuk arkası ekrandan internet ve televizyon yayını, Usb telefon şarj soketi, kolay alışveriş avantajları seçenekleri ile son bir saate kadar kesintisiz bilet ücreti iadesi avantajı sunulmaktadır)

 VİVA: İstanbul Esenler Otogardan Ankara AŞTİ 2+1 süit 69 TL (6 saat seyahat süresi sıcak yemek servisi, ViFi yayını, koltuk arka ekrandan internet bağlantısı, televizyon yayını, oyun oynama imkanları, Müzik listelerinden müzik yayını, 220 Volt akım priz)

 VİVA: İstanbul Alibeyköy Otogardan Ankara AŞTİ 2+1 süit 69 TL (5 saat 40 dakikalık seyahat süresi sıcak yemek servisi, ViFi yayını, koltuk arka ekrandan internet bağlantısı, televizyon yayını, oyun oynama imkanları, Müzik listelerinden müzik yayını, 220 Volt akım priz)

İstanbul Ankara Arası En Kolay Otobüs Bileti Alma yolları

Bu konuda en kolay bilet bulabileceğiniz web sitesi olarak İstanbul Ankara arası sefer düzenleyen bütün otobüs firmalarının İstanbul otobüs bileti fiyatları, kalkış ve varış saatleri, bilet alışlarında sağladığı avantajlar ve güzergahları ayrıntılı şekilde belirtilmektedir. Bu sayede hangi noktalardan geçileceği ve hangi dinlenme tesislerinde mola vereceği bilgisine kolaylıkla erişim sağlanmaktadır. Web sitesinden alına biletlerin Ulaştırma Bakanlığı kontrolünde olduğu yapılan uzaktan alışveriş sözleşmelerinde açıkça belirtilmektedir. Otobüs bileti iptal ettirmek istiyorum dediğinizde bu konuda izlenecek yollar en detaylı şekilde web sitesi sayfalarında açıklanmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.