İSPARK Akademi kuruldu

İSPARK Akademi kuruldu

İSPARK, kurduğu İSPARK Akademi ile sertifikalı otoparkçı dönemini başlatarak otoparkçılığın bir meslek haline dönüşmesini sağladı.

Yaptığı başarılı çalışmalarla yurt içinde ve dışında birçok kente model olan İSPARK, kurduğu İSPARK Akademi ile sertifikalı otoparkçı dönemini başlatarak otoparkçılığın bir meslek haline dönüşmesini sağladı.

İSPARK kurduğu İSPARK Akademi’de “Otopark ve Ulaşım Hizmetleri Sertifikasyon Eğitimi” üst başlığı ile bir program hazırladı. İSMEK ve MEB’den Sertifikalı bir şekilde “Otopark Görevlisi eğitimi, Otopark Yönetimi eğitimi ve Vale Eğitimi ” olmak üzere 3 farklı konuda program uygulanıyor.

Eğitim programı içerisinde yer alan; İletişim ve Halkla İlişkiler, İş Ahlakı Ve Etik Değerler, Kurum Kültürü, Temel Trafik Bilgisi ve Otopark Standartları, Otomasyon ve Park Teknolojileri Kullanımı, İş Sağlığı ve Güvenliği, Denetim Uygulamaları, İleri Sürüş ve Park Teknikleri (Valeler İçin) derslerini gören personeller yaklaşık 20 saat eğitim alıyor. Program sonunda da elektronik ortamda tabi tutuldukları sınav sonuçlarına göre ilgili sertifikayı almaya hak kazanıyorlar.

İSPARK’ın kurulduğu günden bu yana eğitim ve sosyal faaliyetlere çok önem verdiğini belirten Genel Müdür Mehmet Çevik “ Daha nitelikli ve kaliteli hizmet vermek ve eğitim çalışmalarımızı kurumsal bir yapıya oturtmak için kurduğumuz İSPARK Akademi ile personelimizin  alanında uzman çalışanlar haline gelmesini ve otoparkçılığın artık bir meslek haline dönüşmesini hedefliyoruz.“ Dedi.

 24 kişilik bilgisayarlı teknik sınıf ve 48 kişilik seminer salonu olmak üzere toplam 72 kişilik  İSPARK Akademi’de özellikle bilgisayarlı sınıf ile elektronik ortamda sunum ve sınav imkanı sunulurken eğitim süreci hakkında da anlık anketler düzenlenerek kalitenin artırılması sağlanıyor.

İlk etapta tüm İSPARK personelinin bu eğitime tabi tutularak sertifikalı otoparkçı olması sağlanacak ve sonrasında İSPARK Akademi kapılarını bu alanda eğitim almak isteyen yerel yönetimlerin yönlendireceği personellere açacak. Yurt içi ve yurt dışında birçok belediyeye danışmanlık hizmeti veren İSPARK, önümüzdeki süreçte İSPARK Akademi ile otoparkçılığı mesleğe dönüştüren bir kurum olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.