Işık: Şişli’nin makûs talihini değiştireceğim

Işık: Şişli’nin makûs talihini değiştireceğim

Ak Parti Şişli Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Işık ve yakın çalışma arkadaşları gazetemizi ziyaret ederek ‘Şişli’nin makûs talihini değiştirmek için Şişli’nin sorunlarını çözmek için aday olduğunu’ ifade etti.

     Işık, “Ailemden ve Silahlı kuvvetlerden aldığım disiplin, mühendislikteki teknik bilgilerim, depremdeki tecrübelerim, en yeni bilgilerle donatıldığım hukuk eğitimim, hiçbir zaman eksik olmayan insan sevgim ve İstanbul aşkı ile Şişli’nin sorunlarını çözmek, Şişli’nin makûs talihini değiştirmek için Şişli’ye başkan olmak üzere adayım. Şişli Gazetesi vesilesiyle de Şişli’yi yapacağım hizmetlerle ihya edeceğimin sözünü veriyorum.
     Şişli’nin demografik yapısını iyi biliyorum. Bölgedeki altyapı ve spor alanı eksiklikleri ile Kentsel dönüşüm projelerini en iyi şekilde çözeceğimden kuşkunuz olmasın.

     Çevremdeki yatırımcı iş adamlarından bölgemizdeki işsiz insanların iş hayatına kazandırılması konusunda girişimde bulunacağım.

     Bölgemdeki okullar ve ibadethanelerin eksik ve ihtiyaçlarını karşılayıp fakir öğrencilerin eğitimine destek sağlayacağım.

     Öksüz çocuklara bir baba şefkati ile sahip çıkacak, korunmasız kadınlarımıza kadın barınma evi, çocuklar için çocuk yurtları, korunma ihtiyacı olan erkekler içinde erkek barınma evleri açacağım. Yaşlı ve hastalar için belediyemin şefkatli kollarını hep onların üzerinde tutacağım.

     Bölgemizde bulunan farklı etnik kökenden gelen Ermeni, Yahudi ve Rum vatandaşlarımızın da sorunlarını hiçbir ayrım gözetmeksizin en kısa zaman da yasaların bana verdiği tüm yetkileri kullanarak çözeceğim. Anayasamızın 10’ncu maddesinde olan ve partimin doktrininde de yer alan ırk, dil, din ayrımı gözetmeksizin insan haklarına saygılı olacağım.

     Ben Şişli Halkı’nın çözülmemiş sorunlarına ve hamallığına talibim. Ben görev adamıyım. Yepyeni Ak bir sayfa ve Ak bir koltuk ile Şişli Halkının karşısına çıkmak arzusundayım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.