Internette Hos Vakit Gecireceginiz Yeni Bir Oyun, Agario

Internette Hos Vakit Gecireceginiz Yeni Bir Oyun, Agario

Bu yılın en hoş oyunlarından olan ve internet oyunları içerisinde yeni bir alışkanlık olan agario oyunu, alışkanlık yapması nedeni ile yeni eğlence fırtınasıdır.

Online Oyun Agar.io Private Server

 

            Bu yılın en hoş oyunlarından olan ve internet oyunları içerisinde yeni bir alışkanlık olan agario oyunu, alışkanlık yapması nedeni ile yeni eğlence fırtınasıdır. Bu nedenle, aradığınız keyifli dakikaları bu oyunda bulabilirsiniz.

 

            Bir oyunu güzel yapan sadece grafikleri ve ses efektleri değildir. Bir oyunu güzel ve zevkli yapan en önemli özelliği, agar oyununun mücadele ve yarış duygularını kamçılayan oyundur. İnternet online oyunlar, dünyanın her kesiminden gerçek yarışmacıların katılması ile zevkli hale gelmektedir. Bu nedenle, agario oyunu aradığınız mücadeleyi sunmaktadır.

 

Global Bir Özel Sunucu : Agario PVP

 

            Dünya çapında ilgi gören bu oyunla, dünyanın öbür ucunda yaşayan bir kişi ile anında mücadeleye geçebiliyorsunuz. En iri olma savaşı olan agario, internette zararsız ve zevkli bir oyun oynayayım, diyenler için uygun bir oyun. Kürelerin savaşı olan agario, ilk bakışta heyecan vermese de, oyunun içine girenleri müptelası yapıyor. Etkili ve güzel vakit geçirmenin yanında, zararsız ve kötü alışkanlıklar bırakmayan oyunlarla vakit geçirmek isteyenler için uygun bir şekilde üretilmiş bir oyun. Agario private server özel servisleri ile agar.io heyecanı başlıyor. Bu oyun hakkında, internet dünyasında sıkça sorulan sorularda vardır. Bu sorular, oyunun dikkat çeken özelliklerinin bıraktığı merak duygusundan kaynaklanmaktadır.

 

            Oluşturduğu macera ve en büyük olma duygusu, oyuna asıl heyecanı katan madde olmuştur. Bir grubun bir biri ile mücadele etmesi, heyecan oluşturmaktadır. Çocukluk oyunlarını hatırlarsanız, grup içerisinde kör ebe oynamak heyecan fırtınası oluştururdu. Ancak iki kişinin aynı oyunu oynaması heyecan vermezdi. Yine, bilgisayar oyunlarında, bilgisayara karşı oynamak veya bir kişiye karşı oynamak, belli bir süreden sonra bıkkınlık veriyor. Ancak online oyunların özelliği kalabalık bir yarış kitlesine sahip olması, en iyi puanı almak için yarışma duygusunu vermesidir.

 

 Agar.io Etkili ve Bağımlılık Yapıyor

 

            Etkili olması yanında, mücadele duygusunu artırdığı için bağımlılık yapan dünya çapında bir oyundur agar.io. Dünyanın katıldığı bu oyun için yapılan yorumlar, basit ama zevkli ve hoş bir oyun, şeklindedir. Bu bakımdan değerlendirildiği zaman, gençler için uygun bir oyun. Gençlerdeki yarışma hırsı ve lider olmak için mücadele hırsı, bu oyun ile tatmin ediliyor. Oyundaki kürenizi en iyi şekilde kontrol ettiğiniz zaman, mücadele başlıyor. Hızlı ve etkili bir şekilde hareket eden mücadeleyi kazanabiliyor.

ee4

 Agario Private Nasıl Oynanır, Özellikleri Nelerdir?

 

            En çok merak edilen konu agario oyunun özellikleri Agario, ilk bakışta, basit grafikleri ile pek bir şeye benzetmeye bilirsiniz. Ancak oyunu oynamaya başlayınca mücadele ve liderlik duygusu kamçılanmaya başlıyor. En büyük hücre olmak için, büyük bir mücadele veriyorsunuz. Hız ve güç mücadelesi olan agar io, basit grafiklerle fazla dikkat çekmeyebilir. Ancak, oyuna başlayınca durum değişecektir. Agario serverlerinden birine kaydoluyorsunuz ve bir nick ile oyuna başlıyorsunuz. Öncelikle küçük masum bir hücresiniz. Küçük yemlerle, kendinizden küçük hücreleri yiyerek büyümeye başlıyorsunuz. Ancak, yenmemeye de dikkat edin. Belli bir saatten sonra, adınız sağ üst tabloda oluşunca, mücadele ve yarış daha da kızışacaktır. İnsanların mücadele hırsını kamçılayan olay burada gerçekleşmeye başlıyor.

 

 Oyunun Tuşları Ve Nasıl Oynanıyor?

 

            Klavye tuşlarını ve Mouse kullanarak oynanan bir oyun. Mouse hız ve yönü belirlerken, sizi zafere götürecek en önemli silahınız. W tuşu ile parça atıyorsunuz. Takım arkadaşlarına bu parçaları verebilirsiniz. Düşmanların yememesine dikkat edin. X tuşu ile tuzaklama yapıyorsunuz. Rakiplere tuzaklar hazırlıyorsunuz. Ara Çubuğu (space), yani uzun tuşla bütünleme yapıyorsunuz. W tuşu ile ayrıca yeşil mayınların etkisini genişletmek için de kullanabilirsiniz. Bütün bu özellikleri ile zevkle oynayabileceğiniz ilginç bir oyun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.