İnönü artık Sarıgül’ün Palazoğlu’ndaki üssünün kirasını ödemiyor

İnönü artık Sarıgül’ün Palazoğlu’ndaki üssünün kirasını ödemiyor

Şişli Belediyesi yıllardır Mustafa Sarıgül’ün seçim ofisi olarak kullandığı Palazoğlu Sokak’taki binanın kirasını artık ödemeyecek.

BİNA SARIGÜL’ÜN MÜLKÜ DEĞİLMİŞ!

Düne kadar Sarıgül’ün seçim üssü olarak kullanılan binanın kirası yıllardır Şişli Belediye’si tarafından ödenmekteydi. Şişli Halkı’nın bu durumdan haberi dahi yoktu. Hatta bu binanın Mustafa Sarıgül’ün şahsi mülkü olduğu düşünülmekteydi. Oysa bina Mustafa Sarıgül’ün mülkü değil Şişli Belediyesi tarafından kiralanmış.  

SARIGÜL’ÜN KULLANDIĞI BİNANIN

TÜM GİDERLERİNİ BELEDİYE KARŞILAMIŞ

Mustafa Sarıgül’ün şahsi işleri için kullandığı Palazoğlu Sokak’taki binanın tüm giderlerini yıllardır Şişli Belediyesi’nce ödenmiş. Binanın kapısındaki güvenlik, içerideki sekreter, gelenlere hizmet eden ve diğer görevlilerin maaşları ile birlikte gelenlere yapılan tüm ikramların bedeli de Şişli Belediyesi’nce ödenmiş.

GERÇEKLER TEK TEK ORTAYA ÇIKIYOR

Oysaki Palazoğlu Sokak’taki bina Şişli Belediyesi’nin ne bir kültür merkezi, ne bir mahalle irtibat bürosu ne de belediye birimlerinin kullandığı bir bina değilmiş.

İNÖNÜ BİR YANLIŞA DAHA DUR DEDİ

Göreve geldiği günden beri Şişli Belediyesi’nin paralarını çarçur ettirmeyeceğini ısrarla beyan eden Hayri İnönü bir yanlışa daha dur dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum