“HEPAR, ‘HAK VE EŞİTLİK’ İÇİN VAR”

“HEPAR, ‘HAK VE EŞİTLİK’ İÇİN VAR”

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Şişli İlçe Başkanlığı; Genel Başkan Osman Pamukoğlu’nun da katılımıyla Şişli Pangaaltı Dolapdere Caddesi’nde açılışı gerçekleşti. Şişli İlçe Başkanlığı görevine Ahmet Mert getirildi. Mert gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni



“GİDİŞAT BENİ SİYASETE İTTİ”
Benim siyasete girme nedenlerimden en önemlisi Atatürkçülüğe ve Türklüğe karşı başlatılan ‘Aşağılama’ kampanyasıdır. Gelinen noktada Atatürk İlkeleri’nin ışığı altında her vatandaş elini taşın altına koymak durumundadır. Çünkü başka Türkiye yok. Ülkemizin bölünmesine, yok olmasına seyirci kalmamalıyız. Bu gidişe karşı tepkisini demokratik yollardan göstermek isteyen herkesi HEPAR’a davet ediyoruz. Sağduyulu vatandaşlarımızın seslerini duyurma zamanı artık gelmiştir. Milletimizin düşünme mekanizmaları kaybettirilmeye çalışılıyor. Sen düşünme senin yerine ben düşünüyorum empozesi yapılıyor. Türk Milletini bu konuda duyarlı olmaya çağırıyoruz.

“HERKES ŞİŞLİ’DEN KAÇIYOR”
Ben doğma büyüme Şişliliyim. Belediye Başkanı’nın ve parti ilçe başkanlarının Şişli’de oturmadıkları bir gerçektir. Herkes Şişli’den kaçıyor. Arkadaşlarımın çoğu Şişli’yi terk etti. Çünkü Şişli yaşanmaz hale getiriliyor. Gürültü kirliliği, yeşil alan yetersizliği, imar sorunları, otopark sıkıntısı, kaldırım işgalleri, mahalle arasında kurulan derme çatma pazarlar, güvenlik önlemlerindeki yetersizlik, yangın musluklarının olmayışı ve engelli vatandaşlarımız için sokaklarda gereken önlemlerin alınmaması gibi çeşitli nedenlerle insanlar Şişli’yi terk etmektedir.

“SARIGÜL’ÜN AKLI BAŞKA YERDE”
Şişli’de çözüm bekleyen onca sorun varken, Belediye Başkanımız Mustafa Sarıgül başka sevdalar peşindedir. Şişli Sarıgül için ikinci planda kalmıştır. Bu nedenle Şişli Belediyesi’nde biriken sorunların çözümü için acil bir kan değişikliğine ihtiyaç vardır. HEPAR Şişli teşkilatı bu sorunlar üzerine ayrıntılı bir çalışma başlatmıştır. Şişli’de girmedik mahalle ve sıkmadık el bırakmayacağız. Şişlililerin karşısına gerçekçi ve çözümü amaçlayan projelerle çıkacağız. HEPAR olarak Şişli’de bunu Şişlili vatandaşlarımızla el ele yapacağız. Bu kapsamda Şişli için, Türkiye için bir şey yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı HEPAR çatısı altında siyaset yapmaya bekliyoruz.


“ÖZEL PROJELER HAZIRLADIK”
2014 yerel seçimleri öncesinde İstanbul genelinde çok kapsamlı bir çalışma başlattık. Öncelikle vatandaşın sorunlarını, beklentilerini belirledik ve bu beklentilere yanıt verecek çağdaş projeler hazırladık. Yerel seçimlerde HEPAR olarak İstanbul’un sorunlarını bilen ve bu sorunlara çözüm getirecek bilgi, donanım ve tecrübeye sahip adaylarla vatandaşın karşısına çıkacağız. 


“OYLARIMIZ YÜZDE SEKİZLERDE”
HEPAR’ın 2014 yerel seçimleri öncesi Şişli ve İstanbul’da yoğun bir çalışma dönemine girdi. Farklı kurum ve kuruluşlarca yapılan anketlerde HEPAR oylarının yüzde 8’lere ulaştığını gösteriyor. 




“PARTİMİZE İLGİ ARTTI”
Hükümetin kötü yönetimi nedeniyle ülkede gelinen noktada vatandaşın partimize olan ilgiyi artırdı. Türkiye’de en çok yenen şey ‘hak’, hiç olmayan şey ise ‘eşitliktir’tir. HEPAR Türkiye’ye hak ve eşitliği getirmek için yola çıkmıştır. 2014 yerel ve 2015 genel seçimlerine HEPAR damga vuracaktır.


“TERÖRİSTLE PAZARLIK EDİLMEZ”
Ak Parti Hükümeti ülkeyi çok kötü yönetmektedir. Türkiye’nin bütünlüğü ve Cumhuriyet rejimi tehlikededir. Dünya’nın hiçbir yerinde teröristle pazarlık eden devlet yok. Türkiye binlerce şehit vermiş. Ben gider APO’yla görüşürüm diyemezsin. Teröristle pazarlık edemezsin. Senin böyle bir görüşme yapabilmen için binlerce şehit ailesinin rızasını alman gerekir. Şehit aileleri sana teröristle pazarlık yapman için rıza verdiler mi?


“BÖLÜCÜ TERÖRİSTLE GÖRÜŞÜLEMEZ”
Türkiye’de yaşayan bir kürt vatandaşın, ülkenin her köşesinde özgürce gezip, dolaşabildiğini ancak Türk vatandaşların ülkenin Doğu ve Güneydoğusunda aynı özgürlük içinde gezip, dolaşamamaktadır. Biz bu vatanda yaşayan herkesi bu toprakların evladı olarak görüyoruz. Bizim çok net ifadeyle karşısında olduğumuz en önemli duruşumuz ‘Bölücülüktür’.  Bu nedenle ülkemizi bölmek isteyen teröristle konuşulmaz, teröriste söylenmesi gereken tek söz ‘Teslim Ol’ demektir. 



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.