halkın sağlığını tehlikeye atıyor.

halkın sağlığını tehlikeye atıyor.

Feriköy Yayla Mahallesinde bulunan baz istasyonları halkın sağlığını tehlikeye atıyor. Mahallelinin defalarca belediye ye şikayet ederek kaldırılmasını istedikleri baz istasyonları tehlike saçmaya devam ediyor.

 Baz istasyonlarının konumları da bu tehlikeyi ortaya koyuyor, yayla meydanı caddesinin kenarında bulunan çocuk parkının hemen yanında ki baz istasyonu çocuklar için büyük bir tehdit. Paktın kenarında bulunan elektik trafosunun üzerine yapılan baz istasyonlarına fark edilmesin diye kamuflaj yapılarak baca şekli verilmiş. Bu durumdan çok rahatsız olduklarını belirten mahalle halkı bu tehlikeli durumun neden insanlardan saklandığını, bu kadar alçakta ve çocukların içinde baz istasyonun ne işi olduğunu yetkililere sordu. Aynı mahalledeki baz istasyonları bu kadar değil, adeta sinyal merkezi olan mahallede çocuk parkının hemen karşısında ki apartmanın çatısında ve 20 metre ilerideki kısa sokakta da bir baz istasyonu bulunmakta. Apartmanlarına baz koyduranların sağlıklarını paradan çok düşünmesini anlamadıkların belirten mahalleli taktırılan vericilerin düşük sinyalde olduğuna inanmadıklarını ne kadar düşük olursa olsun evlerine 10-20 metre uzaklıkta olan bir baz istasyonunun kendilerine zarar vereceklerine inandıklarını belirtti. 
Baz istasyonlarını takanların ve taktıranların bu tehlikeli oyundan bir an önce vazgeçmelerini isteyen mahalle sakinleri, bu durumun düzeltilmesi için belediyeyi göreve çağırdı.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.