Halkın iktidarı için el ele

Halkın iktidarı için el ele

Cumhuriyet Halk Partisi’nden, Şişli Belediye Başkan aday adaylığını ilk açıklayan isim Kenan Malkoç oldu. Malkoç’un adaylığını açıkladığı gün CHP Şişli İlçe Başkanlığı tarihi günlerinden birini yaşadı

Şişli Belediye Eski Eğitim ve Kültür Müdürü Kenan Malkoç CHP’den Şişli Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu oldukça görkemli bir törenle açıkladı.

Malkoç “Halkın iktidarına, Şişli’nin ortasına altı oku dikmeye, haramilerin iktidarına son vermeye var mısınız? Burası dostlar meydanı, bu böye biline. Bu meydanda barış ve sevgi var” diye konuştu.

“ÇAĞDAŞ, MUTLU, HUZURLU ŞİŞLİ İÇİN ELELE VERECEĞİZ”

CHP Şişli İlçe örgüt binası önünde adaylık başvurusunun ardından kendisini destekleyen kalabalığa konuşan Kenan Malkoç “Bir zamanların yeşil Şişlisi betona, gökdelenlere, AVM’lere ve beraberinde getirdiği ranta teslim oldu. Biz AVM’ye, gökdelene karşı değiliz. Biz plansızlığa, projesizliğe ve imar katliamına karşıyız. İstanbul’da deprem olsa Şişli halkının çadır kuracağı bir yer yok. Sevgili Şişlililer İstanbul’un incisi Şişliyi layık olduğu zirveye taşımak sizlerle el ele vermek geleceğe yürümek için karşınızdayım, sizlerden bunun iznini almak için huzurlarınızdayım. Mutlu bir Şişli için huzurunuza geldim desteğinizi istiyorum bu çizgiyi Şişli belediyesine taşımak için de aday olarak karşınızdayım birlikte adayız birlikte yöneteceğiz, çağdaş mutlu huzurlu bir şişli için el ele vereceğiz” diye konuştu.

“SÖZDE DEĞİL ÖZDE SOSYAL DEMOKRAT OLACAĞIZ”

Malkoç, Şişli’de yaşayan yurttaşlara nefes alabilecekleri bir ilçe ve çocukların huzurlu bir ortamda yetişebilmesi için çalışmaya başladıklarını belirtti.

“Sözde değil, özde Sosyal ve Demokrat bir Belediye olmalı” diyen Malkoç “Halkın iktidarına, Şişli’nin ortasına altı oku dikmeye, haramilerin iktidarına son vermeye var mısınız? Burası dostlar meydanı, bu böyle biline. Bu meydanda barış ve sevgi var” ifadesini kullandı.

Malkoç Gezi Parkı eylemlerini anımsatarak “Gezi Parkı’yla başlayan direniş artık gösterdi ki, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu ruh öyle bir ruh ki Kurtuluş Savaşı’ndan sonraki en büyük aydınlığa şahit olacağız. Ulu önderimizin kocaman bir yürek ve esprili bir zeka taşıyan bu gençlere ülkeyi neden emanet ettiği bir kez daha gözlerimizin önüne serilmiştir. 23 Nisan’ları, 19 Mayıs’ları, 30 Ağustos’ları yasaklayabilirsiniz ama bu milletin yüreklerinden beyinlerinden silemezsiniz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.