Halaskargazi sakinleri: Bizde de adresler karışık

Halaskargazi sakinleri: Bizde de adresler karışık

Geçen sayımızda yer verdiğimiz Kurtuluş’daki kapı numarası değişikliğinin neden olduğu karışıklıkla ilgili haberimizden sonra Halaskargazi Caddesi’ndeki vatandaşlardan da şikayet geldi. İşletme sahipleri değişikliğin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hal

 Çok sayıda esnafın ve işyerlerinin bulunduğu Halaskargazi Caddesi’nde bir yıl önce yapılmış numara değişikliği hala ciddi karışıklığa neden oluyor.

Caddede oturan Gazeteci Mithat Engir Viranyalı da bu durumla ilgili şikayetlerini anlattı. Viranyalı, adres karışıklığı yüzünden kargolarının ellerine ulaşmadığını, caddedeki iş yerlerinin bastırdıkları kartvizitler, damgalı zarflarla ilgili sorunlar yaşadığını söyledi. Viranyalı tepkisini, "70 yıllık numaramızı neden değiştirirler" sözleriyle ifade etti. 



ESNAF DERTLİ


Zencefil Aktar, Mert Hepcan: 
Bankalara verdiğimiz adresler vardı. O yüzden hala karışıklık yaşıyoruz.


Pierre Cardin, Erol Tarhan: Belediye iş yapmak için iş yapıyor. Bu da onlardan biri. Dükkanımın önündeki elektrik direği sağlam, onu değiştiriyorlar.

Kaktüs, Kenan Çetinkaya: İlk yapıldığında çok büyük bir karışıklık olmuştu. Şimdi insanlar alıştı ama yine de kuryelerle sıkıntılar devam ediyor.

Betsi, Selim Özsoy: Burası Türkiye diyoruz artık yapacağımız bir şey yok.

Endican, Cahit Hoca: Bir süre faturalarda sıkıntılar yaşadık. Şimdi azaldı sıkıntılarımız.

Star Kuruyemiş, Engin Kayoğlu: Biz alıştık ama adres soranlar büyük bir karışıklık yaşıyor. İnsanlar hangi adrese gideceğini şaşırıyorlar.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.