Hakan Sabancı Kimdir?

Hakan Sabancı Kimdir?

Hakan Sabancı Kimdir?

 

Hakan Sabancı, son dönemde oyuncu Hande Erçel ile yaşadığı aşkla gündeme gelen bir iş insanı, sosyal medya fenomeni ve Sabancı ailesinin dördüncü kuşak temsilcisidir.

Hakan Sabancı’nın Hayatı ve Biyografisi

Hakan Sabancı, 14 Şubat 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası Ömer Sabancı, annesi Arzu Sabancı’dır. Kardeşleri Hacı Sabancı ve Kerim Sabancı’dır. Sabancı ailesinin dördüncü kuşak temsilcisi olan Hakan Sabancı, cemiyet hayatının tanınan isimlerindendir.

Hakan Sabancı, eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi Robert Kolej’de tamamladıktan sonra yurt dışına çıkarak Tufts Üniversitesi’nde Ekonomi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde lisans eğitimi aldı. Mezun olduktan sonra aile şirketi olan Densa Holding’e katıldı. Densa Holding, denizcilik sektöründe faaliyet gösteren bir şirkettir. Hakan Sabancı, şirketin yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

Hakan Sabancı, iş hayatının yanında sosyal medyada da aktif bir şekilde yer almaktadır. Instagram gibi sosyal platformlarda pek çok takipçisi vardır. Hakan Sabancı, sosyal medya hesaplarında seyahatlerini, arkadaşlarını, ailesini ve sevgilisini paylaşmaktadır.

Hakan Sabancı’nın Aşk Hayatı ve Sevgilisi

Hakan Sabancı’nın aşk hayatı da magazin gündeminden düşmemektedir. Hakan Sabancı, daha önce pek çok ünlü isimle birlikte olduğu iddia edilmiştir. Bunlar arasında Ebru Şallı, Ceylan Çapa, Selin İmer ve Ece Sükan gibi isimler bulunmaktadır.

Hakan Sabancı’nın son olarak oyuncu Hande Erçel ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştır. Hande Erçel ile Hakan Sabancı’nın aşk yaşadığı ilk olarak 2021 yılının Haziran ayında magazin basınına yansımıştır. İkilinin Bodrum’da tatil yaptığı görüntüler basına sızınca aşkları ortaya çıkmıştır.

Hande Erçel ile Hakan Sabancı’nın ilişkisi kimi kesimler tarafından eleştirilse de ikili mutluluklarını paylaşmaya devam etmektedir. Hande Erçel ile Hakan Sabancı, sosyal medya hesaplarından birlikte oldukları fotoğrafları ve videoları paylaşmaktadır. Ayrıca ikili Coldplay konserine de birlikte gitmiştir.  Bu tarz bilgi içerikleri için MagazinHaberleri.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.