Gürsel Tekin; “Çok konuştuk, yorulduk”

Gürsel Tekin; “Çok konuştuk, yorulduk”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Kapalı Çarşı’da çıkan yangın dolayısıyla esnafa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

 Ziyaret sırasında bir basın mensubunun Mustafa Sarıgül’ün İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığı hakkındaki sorduğu soruya: “Bu konu hakkında çok konuştuk, yorulduk. Bu sorunun muhatabı biz değiliz.” cevabını verdi. 

Gürsel Tekin ve beraberindeki CHP’liler geçtiğimiz günlerde yangın çıkan tarihi Kapalı Çarşı'nın esnafını ziyaret etti. Esnaflarla tek tek tokalaşan Tekin, geçmiş olsun dileğinde bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için davet gönderildiği ancak, Sarıgül’ün cevabını açıklamamasıyla, CHP’den Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için isminin kulislerde geçtiğinin hatırlatılması üzerine ise Tekin, “Bu belirsizlik beni rahatsız etmiyor. Ben CHP’liyim. Temel amacımız CHP’nin iktidar olmasıdır. Bir makam mevki peşinde değiliz. Her alanda görev yapmış birisiyim. Bu konu hakkında çok konuştuk, yorulduk. Bu sorunun muhatabı biz değiliz.” cevabını verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.