Şişli'nin Kent Kültür Merkezi Açılıyor

Şişli'nin Kent Kültür Merkezi Açılıyor

Şişli Belediyesi tarafından yenilenen bölgenin en eski sinemalarından Kent Sineması, Şişli Kent Kültür Merkezi olarak açılıyor

 Şişli Belediyesi, Şişli Kent Kültür Merkezi'ni sanatseverlerin hizmetine açıyor. 15 Mart Cuma günü saat 14.00’te gerçekleşecek açılışı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yapacak.


Açılışa kültür ve sanat camiasının önde gelen isimlerinden Rutkay Aziz, Tarık Akan, Müjdat Gezen, Yıldız Kenter, Ayla Algan, Nurseli İdiz, Dilek Türker, Betül Arım, Tarık Pabuççuoğlu, Mustafa Alabora, Ali Poyrazoğlu, Hakan Altıner, Enis Fosforoğlu, Arif Sağ, Tolga Sağ, Onur Akın, Ahmet Ümit, Alin Taşçıyan, Mehmet Açar, Fatih Portakal, Ömür Gedik, Aydın Boysan ve Şişlili vatandaşlar katılacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğunun da konser vereceği açılışın sunuculuğunu Halit Kıvanç ve Banu Karakuş yapacak.

Şişli Kent Kültürü Merkezi içerisinde sinema salonunun yanı sıra sergi salonları da yer alıyor. Merkez, “7 gün, 7 iklim, 7. sanata dek” sloganıyla birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.