Geçmişten Bugüne Sağlık Lojistik

Geçmişten Bugüne Sağlık Lojistik

Süleyman Sağlık tarafından 1950’li yıllarda kurulan Sağlık Logistics, modern araç filosu, akıllı depo ve antrepoları, nitelikli insan kaynağı, güçlü grup firmaları ve uluslararası çözüm ortakları ile yalnızca Türkiye’de değil dünya çapında lojistik çözüml

Süleyman Sağlık tarafından 1950’li yıllarda kurulan Sağlık Logistics, modern araç filosu, akıllı depo ve antrepoları, nitelikli insan kaynağı, güçlü grup firmaları ve uluslararası çözüm ortakları ile yalnızca Türkiye’de değil dünya çapında lojistik çözümler sunmaktadır.

1972 yılında tek araçla taşımacılığa başlayan Sağlık Lojistik, 1978 yılında araç sayısını büyüterek şirketleşmiştir. Uzun zamandır kurumsallaşmaya ayrı bir önem veren Sağlık Lojistik, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak doğru lojistik çözümleri zaman, maliyet ve kaliteyle eş zamanlı olarak sunmayı amaç edinmiştir. 

Toplamda 50.000 m2’lik  kapalı alan dahilinde 150.000 m2 alan üzerine kurulu olan Sağlık Lojistik, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu tüm taşımacılık alanlarında destek sunmaktadır.  İstanbul’un iki yakasında da bulunan bu kapalı depo ve antrepolarında teknolojinin tüm imkânlarından yararlanılarak, 7/24 güvenliği sağlanır, barkod ve mobil veri sistemi ile Avrupa standartlarında hizmet vermektedir. Ayrıca depo ve antrepoların konumlarında stratejik önem göz önünde bulundurularak Gümrük Müdürlüklerine, havalimanlarına, liman ve otoyollara bağlantı olmasına önem verilmiştir.Sağlık Lojistik depolarında gümrüklü depolama ve serbest depolama hizmetleri sunmaktadır.

Sağlık Lojistik, insan ve doğaya karşı gösterdiği saygı gereği, çevreye duyarlı 500 adet Euro 5 ve Euro 6 araçlık filosuyla doğayı koruyarak en iyi hizmeti vermektedir.

Müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için önce kendini geliştiren, teknolojiyi ve yenilikleri takip eden Sağlık Lojistik, nitelikli insan kaynağının önemine de dikkat eder. Mükemmele ulaşmak için iş sağlığı ve güvenliği, operasyonel süreçler, eğitim faaliyetleri ve sosyal aktiviteler ile personelinin eğitim, gelişim ve motivasyonuna katkıda bulunur.

Sağlık Lojistik, model yılı en çok 2 yıl olan araç filosu ve tecrübeli personeli ile Türkiye, AB ve Türki Cumhuriyetler arasında uluslararası karayolu taşımacılığı hizmeti vermektedir. Geniş ulaşım ağı ile hem Türkiye hem de dünya çapında tercih edilen lojistik firmadır. Demiryolu taşımacılığında uzun yıllara dayanan tecrübesiyle Sağlık Lojistik, RO-LA taşıma sistemini kullanarak müşterilerine kaliteden ödün vermeden zaman ve maliyet tasarrufu sunar. Bununla birlikte Ortadoğu ve Avrupa ülkelerine tek ya da grup vagon taşımacılığı ve Blok Tren taşımacılığı hizmeti de sağlamaktadır.

Denizyolu taşımacılığı acentesi FrancoWago ile dünyanın en önemli limanlarında hızlı ve güvenli taşımacılık hizmeti verir. Ayrıca dünya çapındaki önemli havayolu şirketleri ile yaptığı anlaşmalar ile 186 ülke ve 700’e yakın lokasyon ağı ile kaliteli ve uygun maliyetli hizmet vermektedir.  Sağlık Lojistik, taşımacılık hizmetinde sektör ayırt etmeden tüm müşterileri için en uygun taşımacılık çözümü sunar. Mikro dağıtım ve express taşıma hizmeti ile müşterilerin ticari verimliliklerine destek olmak için özenle çalışır. 

Sağlık Lojistik, %100 memnuniyet ve güven duygusu oluşturma prensibiyle çalışan kadrosu ile her süreçte kaliteli çözümler sunmaya devam etmektedir.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.